фебруар 10, 2017

Trening NLP za tinejdžere

Najbolji način da unapredite svoj i život svog tinejdžera

I roditeljima je potrebna podrška u podizanju srećnog, zadovoljnog i uspešnog deteta. Svako dete ima sposobnost da uči i razvija se i uz pomoć NLP- a može da nauči jednostavne tehnike pomoću kojih će dostići svoj puni potencijal i unaprediti sopstveni život.

Ukoliko želite da vaš tinejdžer bude uspešniji u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samouverenost, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za njega/ nju.

Radionice za tinejdžere

Trening NLP za tinejdžere je ciklus edukativnih radionica koje se održavaju jedanput nedeljno tokom perioda od pet meseci (šest modula). Ovaj trening predstavlja intenzivno učenje kroz zabavne aktivnosti, praktične vežbe, inspirativne priče, grupne aktivnosti, razmenu iskustava, druženje, brojne izazove.

Naš cilj je da učenje učinimo zanimljivim iskustvom i ohrabrimo mlade da stečena znanja i veštine odmah primene u školi, kod kuće, bilo gde u realnom životu.

Neka vaš tinejdžer spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

Radionice za tinejdžere

Realnost je takva da se deca i mladi suočavaju sa sličnim izazovima u svakodnevnom životu, kao i njihovi roditelji. Samo što za razliku od roditelja, deca nemaju životnu mudrost i iskustvo koji bi im pomogli da upravljaju svojim emocijama i uspostave kontrolu nad sopstvenim životom.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP)je metodologija koja proučava način na koji ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

Deca najbolje uče kada su srećna i zadovoljna, u dobrom emocionalnom stanju. NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.

UZ NLP VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

 • Da poboljša svoje mentalne sposobnosti i da dovede sebe u pozitivno, resursno stanje
 • Da uči brzo, lako i kreativno
 • Da kreira i realizuje motivišuće ciljeve
 • Da pobedi stres i tremu
 • Da poveća samopouzdanje
 • Da razvije unutrašnju motivaciju
 • Da poboljša koncentraciju
 • Da komunicira samouvereno sa različitim tipovima ličnosti
 • Da upravlja sopstvenim emocijama
 • Da se bolje organizuje i planira
 • Da bude srećno i zadovoljno sobom

I još puno toga

TRENING NLP ZA TINEJDŽERE – NEKE OD TEMA:

 1. modul – JAČANJE MOTIVACIJE I KREIRANJE CILJEVA
 2. modul – JAČANJE SAMOPOUZDANJA I VEŠTINE KOMUNIKACIJE
 3. modul – NLP I TEHNIKE SUPERUČENJA
 4. modul – MAPE UMA ZA SUPERUČENJE
 5. modul – UPRAVLJANJE EMOCIJAMA
 6. modul – INTEGRACIJA I SERTIFIKACIJA

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa mladima, smatramo da je važno da postoji kontinuitet u radu i primeni veština i znanja stečenih na radionicama kako bi nove navike, nov način ponašanja i razmišljanja postali svakodnevna rutina.

Iz tog razloga smo i osmislili ovaj program za tinejdžere.

Teme ovog treninga su iste kao i teme naših radionica. Razlika je u tome što se na treningu teme obrađuju detaljnije, dublje, postoji kontinuitet u radu i program  obuhvata i individualne konsultacije.

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

SERTIFIKAT

Na poslednjem, šestom modulu integrišemo stečena znanja i veštine. Deci postaje još jasnije kako mogu naučeno da primene i šta sve mogu da postignu sa ovim programom u svom svakodnevnom životu.

Svako dete po završenoj edukaciji, nakon testiranja dobija sertifikat o uspešno završenom treningu NLP za tinejdžere

Za dobijanje sertifikata testiramo nivo znanja i veštine praktično i pismeno. Nakon toga svako dete i roditelj dobijaju  povratnu informaciju  o tome koliko je uspešno savladan program. Po završetku treninga i dalje pružamo podršku deci da stečena znanja i veštine nastave da primenjuju u praksi. Sve navedene teme se tokom edukacije opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da je potrebno  minimalno dodatno angažovanje pred sertifikaciju.

TRENING NLP ZA TINEJDŽERE JE NAMENJEN:

 • Mladima od 11 do 18 godina
 • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
 • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica

DATUMI ODRŽAVANJA:

Od 13. septembra 2020. do 14. marta 2021. svake nedelje od 13:30h – 16:00h

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem e-maila: office@nlpzamlade.rs

Moduli (od prvog do petog) traju po četiri nedelje i cena ovih modula iznosi  98 €  (po modulu). Šesti modul traje dve nedelje i cena ovog modula iznosi 49 €. Obezbedili smo popust od 39 € za uplaćen ceo trening, kao i popust za više dece.

U ovu cenu su uračunate i individualne konsultacije.

SREĆNI, ZADOVOLJNI SOBOM I SPREMNI ZA ŽIVOT U SVETU ODRASLIH!