фебруар 10, 2017

Uspešno i kreativno učenje uz NLP

Dragi roditelji,

kroz moje petnaestogodišnje iskustvo u podučavanju mladih radila sam sa više od hiljadu petsto učenika i studenata i saradjivala sa više stotina roditelja u školi i privatnoj praksi. U svom svakodnevnom radu primenjujem NLP i coaching tehnike, veštine i znanja.

Ovaj trening nastao je 2013. godine kao rezultat mog iskustva, znanja iz oblasti NLP-a i coachinga, kao i odličnog poznavanja tehnika super učenja. A pre svega, velike želje da pomognem mladima da nauče kako da uče – brzo, lako, kreativno i uspešno. Da saznaju koje tehnike superučenja primenjuju natprosečno uspešni učenici i studenti.

Ukoliko želite da vaš tinejdžer bude uspešniji u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samouverenost, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za njega/ nju.

Trening se sastoji od 5 jednodnevnih radionica, koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Tako da dete može da pohađa svih 5 radionica ili neke od njih, u zavisnosti od interesovanja i potreba.

Detaljnije o svakoj radionici možete pogledati ovde:

                

Naučite da učite brzo, lako, kreativno i uspešno! Neka učenje bude zabavno!

TRENING JE NAMENJEN:

  • Mladima od 11 – 18 godina
  • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
  • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica – profesor ekonomske grupe predmeta, profesionalni Coach i NLP Master, osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade.

Saznajte više o predstojećim treninzima.

Ukoliko je vaše dete mlađe od 11 god. preporučujemo naše radionice za decu od 7-11 god. ili individualni rad sa detetom (coaching).

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem mail-a:office@nlpzamlade.rs

Cena jednodnevnih radionica iznosi 45€ (po radionici). Ukoliko uplatite ceo trening do 10. martacena svih pet radionica sa popustom iznosi 200€. Obezbedili smo i popust za više dece.

U cenu su uključene skripte, materijal za rad, lagani obrok i osveženje na pauzama.

Datumi održavanja radionica: 29. mart – 24.maj 2020. od 10:30h – 16:30h