19 јануара, 2019

Jačanje samopouzdanja uz NLP – Radionice za decu – uživo preko Zoom-a

Možda biste želeli da vaše dete:

Trening Jačanje samopouzdanja uz NLP  se sastoji od tri edukativne radionice koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Na ovim radionicama deca na zabavan način, interaktivno uče moćne NLP tehnike za jačanje samopouzdanja – kroz praktične vežbe, igru, crtanje, inspirativne priče, razmenu iskustava i druženje.

NLP tehnike i vežbe su jednostavne i lake za upotrebu i mogu da se primene svuda – u školi, kod kuće, u sportu, bilo gde u svakodnevnom životu.

Kako NLP tehnike pomažu deci?

Zamislite samo ukoliko dete još u najranijem detinjstvu razvije resurse koji su mu potrebni da dostigne svoj puni potencijal, kakav to uticaj može imati na njegov život i budućnost.

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je metodologija koja proučava način na koji uspešni ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

Jačanje samopouzdanja uz NLP

NLP predstavlja efikasan metod u borbi protiv stresa i mentalnih blokada. Zahvaljujući svojim metodama vodi decu do moćnih, pozitivnih i kreativnih stanja svesti čineći da veruju u sebe i svoj uspeh na bilo kom polju.

Podržimo decu da dostignu svoj puni potencijal i savladaju izazove koje nosi period odrastanja.

Radionice su namenjene deci uzrasta od 7 do 11 godina

  • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica:

Iva Pavlović Pušica – Profesionalni Coach specijalizovan za rad sa decom i mladima, NLP Master (Evropske Asocijacije za Coachig – ECA i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANL), profesor, diplomirani ekonomista i osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade.

Profesor sa višegodišnjim iskustvom u primeni nlp tehnika, veština i znanja u podučavanju i vaspitanju dece i mladih.

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem mail-a: office@nlpzamlade.rs

Cena učešća na radionici iznosi 25 €. Ukoliko uplatite sve tri radionice do 18.03. cena sa popustom iznosi 64 €.

U cenu su uključene:

  • Radionice za decu
  • Predavanja za roditelje
  • Skripte i materijal za rad

Datumi održavanja radionica:

03.04.2022. od 10:30h – 12:30h

17.04.2022. od 10:30h – 12:30h

08.05.2022. od 10:30h – 12:30h

Dobro došli 🙂