Gde ste trenutno?

Šta je to što želite? Zbog čega to želite?

Kako da to ostvarite?

Coaching je razvojni proces koji pomaže osobi da unapredi svoje resurse i sposobnosti kako bi ostvarila željenu promenu, ciljeve ili snove.

Coaching predstavlja individualni rad sa klijentom na temi koju klijent odabere i omogućava klijentu prevazilaženje ličnih barijera i granica, kao i razvijanje resursa i sposobnosti. Coaching proces je ciljno orijentisan, usmeren ka budućnosti, a rast i napredak se postižu relativno brzo, često bez otkrivanja intime klijenta. Tehnike i alati koje koristimo u toku naših coaching sesija su inovativni, kreativni i jednostavni, tako da mogu odmah nakon sesije da se praktično primene. Coaching se odvija u sigurnom i prijatnom okruženju, gde vlada poverenje, saradnja, kao i međusobno uvažavanje i poštovanje. Coach i klijent se obavezuju na diskreciju u vezi sadržaja u toku coaching procesa.

Coach nije terapeut, niti savetnik, ne daje odgovore, već postavljanjem pravih pitanja pomaže klijentu da stekne nove uvide i perspektive. On vodi klijenta kroz ceo proces od tačke gde se trenutno nalazi ka budućnosti i onome što klijent želi da postigne. Tokom coaching procesa ga inspiriše i podržava da pronađe resurse, rešenja i odgovore u sebi.

ZAKAŽITE SVOJU 1 NA 1 COACHING SESIJU

Nakon 10 godina profesionalnog koučing iskustva i više hiljada zadovoljnih klijenata, radujem se od srca da Vam budem podrška.

Sesije traju 60 minuta, a dužina saradnje, dinamika i broj sesija zavise od teme i Vaših potreba.

Zakažite ovde svoj termin ukoliko ste stariji od 18 godina.

Popunite kontakt formu i kontaktiraću Vas u najkraćem roku.

Profesionalni Coach  Iva Pavlović Pušica

ZAKAŽI SVOJ TERMIN

  COACHING ZA DECU I TINEJDZERE
  Coaching se obavlja 1 na 1,
  sesije traju 60 minuta, a dužina saradnje, dinamika i broj sesija zavise od teme i vaših potreba
  Saznajte više

  ISKUSTVA SA COACHINGA:

  biljana-arsenijevic
  "Draga Ivo, zahvalna sam što postoji tvoj program NLP za mlade i što ga baš osoba poput tebe kreira i vodi. Forma i sadržina tvog koncepta odaju dugogodišnju edukaciju i istraživanje na polju NLP koje začiniš i sa znanjima iz drugih oblasti. Zadivljena sam načinom na koji si mladima uprostila i približila tehnike i vještine NLP-a. "
  Biljana Arsenijević - diplomirani pravnik
  nora-cavkunovic
  "Na radionice sam krenula po preporuci drugarice koja me je uverila da joj je NLP pomogao u mnogim oblastima života, što sam i ja sama kasnije iskusila. Već na prvoj radionici osetila sam moć vežbe “kapljica”, vežbe za opuštanje, koju sam odmah počela da primenjujem i to mi je pomoglo da se smirim u mnogim stresnim situacijama. To mi je jedna od omiljenih vežbi jer je jako efikasna i brzo deluje. "
  Nora Čavkunović, Svetska šampionka u latino plesovima
  Milenko
  "Hteli da priznamo ili ne okruzenje u kojem živimo se menja iz dana u dan. Ljudski odnosi i komunikacija se razvijaju u pravcima u kojima se ni mi a ni deca (naračito tinejdžeri) često ne snalazimo najbolje. NLP vam može pomoći da idete u korak sa brzom igrom zvanom savremeni život i da iz sebe izvučete najbolje! Bravo Iva! "
  Milenko Tošković, Supervisor Marketing Services South East Europe at Philip Morris Services d.o.o.
  dragana-pesic
  "U svom završnom radu sam kroz nekoiko rečenica istakla i pomenula svoje zadovoljstvo vezano za samu edukaciju i tvoj rad sa decom i sa nama.Pored znanja koje sam dobila od tebe, pokretala me je vedrina duha i harizma kojom zračiš, kao i pozitivna energija cele grupe. I to je ono što sam dobila, a nisam očekivala, iako sada znam da je upravo to ono što mi je bilo potrebno. "
  Dragana Pešić - diplomirani vaspitač i NLP trener za decu i tinejdžere
  Lazar
  " Malo koji alat nam omogućava da spoznamo sebe kao što je NLP. Dosta stvari radimo nehotice i bez dubljeg razmišljanja zašto su takve. Međutim, ko jednom zagrebe u svet NLP-a, preispituje sve svoje odluke i mišljenja i postaje najbolja verzija sebe. To se i meni dogodilo. "
  Lazar Stanojković, Quality Engineer at Hutchinson Ruma
  Mirka
  "Anđela je zahvaljujući NLP radionicama postigla veliki napredak. Presrećna sam jer je primenjivala tehnike superučenja i ostale tehnike koje je naučila, i zahvaljujući tome prijemni je uradila perfektno i upisala željenu školu. Ova edukacija je zaokružil na najbolji mogući način sve što sam ja kao majka radila četrnaest godina. I na tome sam naizmerno zahvalna. Sećam se da sam je jedva nagovorila da krene na NLP radionice, ali već posle prve radionice je rekla da joj se baš dopada. Nakon završenog osnovnog nivoa, sama je tražila da ide na napredni nivo. Oduševljena sam potpuno. "
  Mirka Dželebdžić, preduzetnica, Andjelina mama
  -amara-Marseli
  " Coaching mi je jako pomogao! Za nas sportiste je jako bitno da psihološki budemo spremne, da izdržimo jake treninge, teške utakmice, utakmice koje su pune tenzije i pritiska. Uz razne priče i vežbe tokom coachinga, usvajamo nove veštine, nov pogled na život, svakodnevno radimo na sebi i to nam polako ulazi u naviku. Coachingom jačamo sebe i to mi je pomoglo da postignem veliki uspeh. "
  Tamara Marseli, odbojkašica
  Nataša Samuilov
  "Draga Iva, Hvala ti što si moj učitelj na ovom beskonačnom putu rada na sebi i što si se pojavila baš u trenutku kad sam se pitala - a šta sad? Tvoja energija i način rada meni savršeno prijaju i zahvaljujući tome mogla sam NLP još više da implementiram u svoj život. Ova edukacija mi je mnogo značila i hvala ti što si svoje znanje podelila sa nama. "
  Nataša Samuilov, diplomirani biolog, NLP trener za decu i tinejdžere
  Gordana Keča
  " Zahvalna sam Ivi prevashodno na dugogodišnjem prijateljstvu, na pomoći i podršci kad god je bila potrebna. Moju decu je podučila, a sada je došao red i na mene. Hvala na svom znanju i iskustvu koje prenosiš’i nesebično deliš sa nama. Hvala na poverenju koje ukazuješ i ti meni. Ova tvoja tehnika NLP-a sa decom i omladinom je mnogo zabavna i prihvatljiva. Dostojanstveno ću prenositi znanja stečena od tebe i zabavljati se. "
  Gordana Keča, NLP trener za decu i tinejdžere
  Jelena-MIšić
  "NLP za mene predstavlja novi početak. Sigurno ste čuli da ljudi stalno žele da okrenu novi list. NLP je moja nova knjiga. Osnovni nivo edukacije bio je dobra baza, koja mi je pružila više sigurnosti, poštovanja prema sebi i drugima. Koja mi je pružila želju i snagu da ostvarim nove, nekada nemoguće snove. Tu sam naučila kako da učim, lako i brzo. Kako da vizualizujem i da snovi postanu java. Učila sam i kako da postanem bolji čovek i da imam sjajnu komunikaciju sa svima. Najviše mi je pomoglo kada sam naučila da upravljam svojim emocijama. Napredni nivo edukacije mi je omogućio da puna elana, sigurna u sebe, izađem na scenu i zablistam tokom svoje prezentacije. Da privučem i one koji su drugačiji od mene, da im dam priliku bez odbacivanja. Pomogli su mi da moja strategija uspeha donese željene rezultate. NLP i moj divni coach Iva su mi postali prijatelji, deo mene. I hvala im na tome. "
  Jelena Mišić, student psihologije
  Dr.Ljiljana
  " Radionica koja traje pet meseci nam je pružila baš ono što smo očekivali. Matija je kroz igru i zabavu, uz puno topline i empatije edukatora, postao slobodniji u komunikaciji, bolje kontroliše emocije i raspoloženje, bolje sebe pozicionira u odnosu na vršnjake. Počeo je da planira i organizovaniji je.Prezadovoljna sam NLP metodom koja je primenljiva i za uzrast dece u nižim razredima osnovne škole. "
  Doc. Dr Ljiljana Čvorović, lekar i docent na Medicinskom fakultetu
  Biljana-Lenka
  "Najveći napredak je u oblasti komunikacije i samopouzdanja. Lenka je naučila kako da savlada tremu! Unapredile smo međusobnu komunikaciju, kao i komunikaciju sa drugima. Neke moje sugestije u vezi sa učenjem i odnosa sa drugima koje ranije nije rado prihvatala, sada je usvojila i shvatila da joj koriste. Srećna sam što mi je fejsbuk ponudio vašu stranicu preko koje smo i saznali za NLP za mlade. Koncept vašeg rada sa decom je izuzetan, posebno jer uključuje i roditelje. Posle ovog iskustva sigurna sam da bi NLP trebalo uvesti u škole kao obavezan izborni predmet. Time bi se školstvo malo „ozdravilo“. Lenka je usvojila osnovne principe NLP-a i to ćemo dalje razvijati. Sigurno ćemo se još družiti sa vama, jer nećemo baš sve moći sami. Greška – moći ćemo – i to bolje i efikasnije uz vašu pomoć i podršku“. Srećna sam što mi je fejsbuk ponudio vašu stranicu preko koje smo i saznali za NLP za mlade. "
  Biljana Janković, mama desetogodišnje Lenke
  Branka
  "Na coaching smo otišli zbog manjeg zdravstvenog problema koji je imao Matija. Matija je vrlo aktivan dečak – bavi se glumom, trenira plivanje, ide u školu i ima prevelika očekivanja od sebe. Na coaching-u je naučio određene vežbe koje mu pomažu da se opusti i dovede sebe u dobro stanje, koje primenjuje i dalje. Srećna sam jer nema više zdravstvenih problema i srećniji je. "
  Branka Burić, Matijina mama