ISKUSTVA

Iskustva dece i tinejdžera

iskra-burazerov
"Kao kad odeš kod zubara, on ti popravi zube. Kad odeš kod lekara, on te izleči. A kad odeš na NLP on ti popravi život. "
Iskra Burazerović, 10 godina
dusan-stanojevic
"Najveća razlika koju sam pimetio pre i posle edukacije je u vezi sa učenjem. Ranije sam učio i mučio se po 3 sata. A sada to isto naučim za 30 do 45 minuta. Bolje planiram i imam više vremena za sebe. "
Dušan Stanojević, 11 godina
matija-savic
"Pomoću NLP-a pozitivno utičemo na sebe i druge ljude. "
Matija Savić, 12 godina
Vladimirka-Ilic-Baus
"Na NLP radionicama za tinejdžere rešila sam stvari koje su me strašno mučile. Povećala sam samopouzdanje i naučila da upravljam svojim emocijama. Sada znam kako da odgovorim ako me neko zadirkuje. Imam još više samopouzdanja da idem ka svom cilju. Spoznala sam sebe, stekla sam nove prijatelje i nove veštine.."
Vladimirka Ilić Baus, 12 godina
aljosa-bojadzic
"NLP mi je mnogo pomogao da imam bolju koncentraciju tokom učenja, a i u komunikaciji sa ljudima. Prevazišao sam probleme sa tremom, a najviše mi je pomoglo oko bolje organizacije. NLP je stvarno odlično i zanimljivo iskustvo. "
Aljoša Bojadžić, 16 godina
Danica-Arsenijevic
"Na radionicama “Javni nastup i veštine prezentovanja”, sam naučila vežbe koja mi mogu pomoći kada imam tremu pred prezentovanje neke prezentacije ili nekog govora Najvažnija stvar koju sam naučila jeste kako da privučem publici pažnju i kako da ih uvedem u prezentaciju. Svima koji imaju tremu bih preporučila da odu na radionice Javnog nastupa i da nauče nešto novo što im može puno pomoći! "
Danica Arsenijevi, 15 godina
Jovana-Knežević
"NLP za mene predstavlja novi život. Naučila sam da šire posmatram svet, shvatim da mogu jedino sebe da promenim, kako lakše da učim, planiram svoje vreme. Takođe, naučila sam i vežbe za opuštanje koje su mi puno pomogle."
Jovana Knežević
Rastko
"NLP edukacija je pozitivno uticala na mene i pomogla mi u učenju i kontrolisanju emocija. Vežbe primenjujem: tokom učenja, na utakmicama, kad se upoznajem sa nepoznatim ljudima. "
Rastko Dabović, 12 god
Ksenija-Kostic
"NLP mi je pomogao da naučim da planiram dan, da kreiram ciljeve, da ojačam svoje samopouzdanje, da savladam gradivo i učim na brži i efikasniji način. Od tehnika superučenja, omiljene su mi mape uma. Primenjujem i vežba za opuštanje u stresnim situacijama. "
Ksenija Kostić, 18 godina
andjelija-milovanovic
"Na NLP radionicama za tinejdžere mi je najviše koristilo to što sam naučila neke sjajne tehnike učenja, vežbe kojima mogu da povećam samopouzdanje i da lakše ostvarujem svoje ciljeve. Osvestila sam da imamo sve resurse da uradimo i postignemo ono što stvarno želimo. Koristile su mi dosta tehnike učenja i brzo čitanje. Mislim da kada je samopouzdanje u pitanju ima još prostora za razvoj, kao što uvek i svuda ima prostora za razvoj i napredovanje. ☺ . "
Anđelija Milovanović, 15 godina
katarina-kravic
"NLP edukacija je promenila moj život na bolje. Pomogla mi je u komunikaciji sa drugarima i nastavnicima, kao i sa mojim roditeljima. Skratila vreme učenja, a razne vežbice koje sam naučila i danas primenjujem, kao što ću i u budućnosti (za koncentraciju, chi ball, sidrenje...). Već vidim veliki napredak i veoma sam zahvalna na tome, jer se bolje osećam u svojoj koži, ali kao i uvek ima prostora za napredak, koji ću iskoristiti najbolje što mogu i nastaviti da radim na sebi u budućnosti. "
Katarina Kravić, 15 godina
katarina-banjac
"NLP je pun raznih tehnika, a meni je najviše pomogao u učenju. Omiljene su mi mape uma, za učenje pomoću slika i reči, pomoću asocijacija, a korisno mi je i što sam naučila super brzo da čitam. Znam da ste svi vi makar jednom imali neku dosadnu lektiru koju ste morali da pročitate...u tim situacijama brzo čitanje baš dobro dođe. NLP mi je pomogao i da se bolje koncentrišem, da bolje razumem druge ljude i vidim svet njihovim očima. Takođe, da naučim da pažljivije slušam. "
Katarina Banjac, 14 godina
anastasija-popovic
"Meni je NLP edukacija pomogla da promenim svoj život na bolje. Ja koristim NLP vežba u školi na odgovaranjima i kontrolnim zadacima da se smirim i skoncentrišem. Pravim dnevne planove i to mi pomaže da ne gubim vreme i ostavljam sve za poslednji momenat. Tapkanje mi isto pomaže da se kocentrišem u školi i na kontrolnom. Zahvalna sam na prilici da pohadjam NLP. "
Anastasia Popović, 12 godina
konstantin-pusica
"NLP mi je pomogao da ostvarim bolju komunikaciju i vezu sa ljudima, da naučim da učim na lakši način i da pretvorim učenje u zabavu. Da pomoću različitih vežbi uspem da rešim ono što me muči, kao i da pomognem drugim ljudima sa njihovim problemima. Uspeo sam i da svoje samopouzdanje podignem na mnogo viši nivo. "
Konstantin Pušica, 15 godina
andrija-miljkovic
"NLP edukacija pomogla mi je da razumem način na koji treba da isplaniram i što efikasnije iskoristim svoje vreme. Naučio sam da je jako bitno da uvek razmišljam pozitivno i da mi negativne misli samo odmažu. Saznao sam da postoje tri tipa ličnosti (vizuelni, auditivni i kinestetički) na osnovu čega se svakodnevno u svom životu trudim da se prilagodim tipu osobe, kako bih ostavio što bolji utisak na njih. Tokom raspusta sam vežbao brzo čitanje i nadam se da ću još više usavršiti jer sam svestan koliko je to bitno. "
Andrija Miljković, 17 godina
masa-milojevic
"Od kako idem na NLP edukacije život mi se promenio na bolje. Počela sam da se više bavim sobom i da razmišljam na odrasli način.Koristim sve tehnike i veoma su korisne.Na primer kada sam u lošem stanju istapkam se i uradim vežbicu Tepihčić i bude mi bolje.Pravim planove i pišem zahvalnosti pred spavanje.Vidim veliki napredak kod sebe od kako sam došla pa do sada. Volela bih da i Vi prođete ovo iskustvo i da ga podelite sa prijateljima i ostalima koje poznajete.Vidimo se!!!🙂 "
Maša Milojević, 12 godina
vuk-nikolajev
"Vidim jako veliki napredak u tome sto sam krenuo u normalno vreme da ležem na spavanje. Takodje sam krenuo mnogo vise da čitam nego pre zbog vežbanja brzog čitanja, što mislim da je super. Mnogo se više družim i izlazim sa drugarima ove godine nego što sam prošle. "
Vuk Nikolajev, 13 godina
lenka-dasic
"NLP mi je dosta pomogao oko svakodnevnog života. Pomogao mi je oko učenja i oko brzog čitanja, tako da sada mnogo brže naučim lekcije i zato imam više slobodnog vremena. NLP mi je pomogao u komunikaciji. Zbog toga što sam se uskladjivala sa ljudima i pravila raport stekla sam nove prijatelje i sa ostalim prijateljima sam poboljšala odnos. Samopouzdanje mi je mnogo više nego pre i to mi je pomoglo da se više socijalizujem sa ljudima. Mape uma su mi pomogle u učenju, kao i ostale memorijske tehnike; sada mnogo lakše pamtim brojeve i godine. NLP mi je pomogao i da ostanem smirena zbog vežbi kao što su: kapljica, chi ball, sidro. "
Lenka Dasić, 12 godina
andrej-langovic
"NLP je programiranje sebe i svog života. "
Andrej Langović, 10 godina
ivan-savic
"Ti učiš u školi da bi postao dobar na nekom poslu. A kada ideš na NLP učiš sebe da budeš ljubazan, dobar i samopouzdan. "
Ivan Savić, 11 godina
mihailo-jelic
"Meni je NLP pomogao da budem smireniji i racionalniji u nekim situacijama, da popravim komunikaciju, da efikasnije učim i da rešavam neke probleme na bolji način. "
Mihailo Jelić, 13 godina
andrej-langovic
"NLP je programiranje sebe i svog života. "
Andrej Langović, 10 godina
Mateja
"NLP tehnike su mi pomogle da budem opušteniji, da nemam tremu, postižem bolje rezultate u školi i imam više slobodnog vremena."
Mateja, 13 godina

Iskustva odraslih

biljana-arsenijevic
"Draga Ivo, zahvalna sam što postoji tvoj program NLP za mlade i što ga baš osoba poput tebe kreira i vodi. Forma i sadržina tvog koncepta odaju dugogodišnju edukaciju i istraživanje na polju NLP koje začiniš i sa znanjima iz drugih oblasti. Zadivljena sam načinom na koji si mladima uprostila i približila tehnike i vještine NLP-a. "
Biljana Arsenijević - diplomirani pravnik
nora-cavkunovic
"Na radionice sam krenula po preporuci drugarice koja me je uverila da joj je NLP pomogao u mnogim oblastima života, što sam i ja sama kasnije iskusila. Već na prvoj radionici osetila sam moć vežbe “kapljica”, vežbe za opuštanje, koju sam odmah počela da primenjujem i to mi je pomoglo da se smirim u mnogim stresnim situacijama. To mi je jedna od omiljenih vežbi jer je jako efikasna i brzo deluje. "
Nora Čavkunović, Svetska šampionka u latino plesovima
Milenko
"Hteli da priznamo ili ne okruzenje u kojem živimo se menja iz dana u dan. Ljudski odnosi i komunikacija se razvijaju u pravcima u kojima se ni mi a ni deca (naračito tinejdžeri) često ne snalazimo najbolje. NLP vam može pomoći da idete u korak sa brzom igrom zvanom savremeni život i da iz sebe izvučete najbolje! Bravo Iva! "
Milenko Tošković, Supervisor Marketing Services South East Europe at Philip Morris Services d.o.o.
dragana-pesic
"U svom završnom radu sam kroz nekoiko rečenica istakla i pomenula svoje zadovoljstvo vezano za samu edukaciju i tvoj rad sa decom i sa nama.Pored znanja koje sam dobila od tebe, pokretala me je vedrina duha i harizma kojom zračiš, kao i pozitivna energija cele grupe. I to je ono što sam dobila, a nisam očekivala, iako sada znam da je upravo to ono što mi je bilo potrebno. "
Dragana Pešić - diplomirani vaspitač i NLP trener za decu i tinejdžere
Lazar
" Malo koji alat nam omogućava da spoznamo sebe kao što je NLP. Dosta stvari radimo nehotice i bez dubljeg razmišljanja zašto su takve. Međutim, ko jednom zagrebe u svet NLP-a, preispituje sve svoje odluke i mišljenja i postaje najbolja verzija sebe. To se i meni dogodilo. "
Lazar Stanojković, Quality Engineer at Hutchinson Ruma
Mirka
"Anđela je zahvaljujući NLP radionicama postigla veliki napredak. Presrećna sam jer je primenjivala tehnike superučenja i ostale tehnike koje je naučila, i zahvaljujući tome prijemni je uradila perfektno i upisala željenu školu. Ova edukacija je zaokružil na najbolji mogući način sve što sam ja kao majka radila četrnaest godina. I na tome sam naizmerno zahvalna. Sećam se da sam je jedva nagovorila da krene na NLP radionice, ali već posle prve radionice je rekla da joj se baš dopada. Nakon završenog osnovnog nivoa, sama je tražila da ide na napredni nivo. Oduševljena sam potpuno. "
Mirka Dželebdžić, preduzetnica, Andjelina mama
-amara-Marseli
" Coaching mi je jako pomogao! Za nas sportiste je jako bitno da psihološki budemo spremne, da izdržimo jake treninge, teške utakmice, utakmice koje su pune tenzije i pritiska. Uz razne priče i vežbe tokom coachinga, usvajamo nove veštine, nov pogled na život, svakodnevno radimo na sebi i to nam polako ulazi u naviku. Coachingom jačamo sebe i to mi je pomoglo da postignem veliki uspeh. "
Tamara Marseli, odbojkašica
Nataša Samuilov
"Draga Iva, Hvala ti što si moj učitelj na ovom beskonačnom putu rada na sebi i što si se pojavila baš u trenutku kad sam se pitala - a šta sad? Tvoja energija i način rada meni savršeno prijaju i zahvaljujući tome mogla sam NLP još više da implementiram u svoj život. Ova edukacija mi je mnogo značila i hvala ti što si svoje znanje podelila sa nama. "
Nataša Samuilov, diplomirani biolog, NLP trener za decu i tinejdžere
Gordana Keča
" Zahvalna sam Ivi prevashodno na dugogodišnjem prijateljstvu, na pomoći i podršci kad god je bila potrebna. Moju decu je podučila, a sada je došao red i na mene. Hvala na svom znanju i iskustvu koje prenosiš’i nesebično deliš sa nama. Hvala na poverenju koje ukazuješ i ti meni. Ova tvoja tehnika NLP-a sa decom i omladinom je mnogo zabavna i prihvatljiva. Dostojanstveno ću prenositi znanja stečena od tebe i zabavljati se. "
Gordana Keča, NLP trener za decu i tinejdžere
Jelena-MIšić
"NLP za mene predstavlja novi početak. Sigurno ste čuli da ljudi stalno žele da okrenu novi list. NLP je moja nova knjiga. Osnovni nivo edukacije bio je dobra baza, koja mi je pružila više sigurnosti, poštovanja prema sebi i drugima. Koja mi je pružila želju i snagu da ostvarim nove, nekada nemoguće snove. Tu sam naučila kako da učim, lako i brzo. Kako da vizualizujem i da snovi postanu java. Učila sam i kako da postanem bolji čovek i da imam sjajnu komunikaciju sa svima. Najviše mi je pomoglo kada sam naučila da upravljam svojim emocijama. Napredni nivo edukacije mi je omogućio da puna elana, sigurna u sebe, izađem na scenu i zablistam tokom svoje prezentacije. Da privučem i one koji su drugačiji od mene, da im dam priliku bez odbacivanja. Pomogli su mi da moja strategija uspeha donese željene rezultate. NLP i moj divni coach Iva su mi postali prijatelji, deo mene. I hvala im na tome. "
Jelena Mišić, student psihologije
Dr.Ljiljana
" Radionica koja traje pet meseci nam je pružila baš ono što smo očekivali. Matija je kroz igru i zabavu, uz puno topline i empatije edukatora, postao slobodniji u komunikaciji, bolje kontroliše emocije i raspoloženje, bolje sebe pozicionira u odnosu na vršnjake. Počeo je da planira i organizovaniji je.Prezadovoljna sam NLP metodom koja je primenljiva i za uzrast dece u nižim razredima osnovne škole. "
Doc. Dr Ljiljana Čvorović, lekar i docent na Medicinskom fakultetu
Biljana-Lenka
"Najveći napredak je u oblasti komunikacije i samopouzdanja. Lenka je naučila kako da savlada tremu! Unapredile smo međusobnu komunikaciju, kao i komunikaciju sa drugima. Neke moje sugestije u vezi sa učenjem i odnosa sa drugima koje ranije nije rado prihvatala, sada je usvojila i shvatila da joj koriste. Srećna sam što mi je fejsbuk ponudio vašu stranicu preko koje smo i saznali za NLP za mlade. Koncept vašeg rada sa decom je izuzetan, posebno jer uključuje i roditelje. Posle ovog iskustva sigurna sam da bi NLP trebalo uvesti u škole kao obavezan izborni predmet. Time bi se školstvo malo „ozdravilo“. Lenka je usvojila osnovne principe NLP-a i to ćemo dalje razvijati. Sigurno ćemo se još družiti sa vama, jer nećemo baš sve moći sami. Greška – moći ćemo – i to bolje i efikasnije uz vašu pomoć i podršku“. Srećna sam što mi je fejsbuk ponudio vašu stranicu preko koje smo i saznali za NLP za mlade. "
Biljana Janković, mama desetogodišnje Lenke
Branka
"Na coaching smo otišli zbog manjeg zdravstvenog problema koji je imao Matija. Matija je vrlo aktivan dečak – bavi se glumom, trenira plivanje, ide u školu i ima prevelika očekivanja od sebe. Na coaching-u je naučio određene vežbe koje mu pomažu da se opusti i dovede sebe u dobro stanje, koje primenjuje i dalje. Srećna sam jer nema više zdravstvenih problema i srećniji je. "
Branka Burić, Matijina mama
iskra-burazerov
"Kao kad odeš kod zubara, on ti popravi zube. Kad odeš kod lekara, on te izleči. A kad odeš na NLP on ti popravi život. "
Iskra Burazerović, 10 godina
dusan-stanojevic
"Najveća razlika koju sam pimetio pre i posle edukacije je u vezi sa učenjem. Ranije sam učio i mučio se po 3 sata. A sada to isto naučim za 30 do 45 minuta. Bolje planiram i imam više vremena za sebe. "
Dušan Stanojević, 11 godina
matija-savic
"Pomoću NLP-a pozitivno utičemo na sebe i druge ljude. "
Matija Savić, 12 godina
Vladimirka-Ilic-Baus
"Na NLP radionicama za tinejdžere rešila sam stvari koje su me strašno mučile. Povećala sam samopouzdanje i naučila da upravljam svojim emocijama. Sada znam kako da odgovorim ako me neko zadirkuje. Imam još više samopouzdanja da idem ka svom cilju. Spoznala sam sebe, stekla sam nove prijatelje i nove veštine.."
Vladimirka Ilić Baus, 12 godina
aljosa-bojadzic
"NLP mi je mnogo pomogao da imam bolju koncentraciju tokom učenja, a i u komunikaciji sa ljudima. Prevazišao sam probleme sa tremom, a najviše mi je pomoglo oko bolje organizacije. NLP je stvarno odlično i zanimljivo iskustvo. "
Aljoša Bojadžić, 16 godina
danica-arsenijevic
"Na radionicama “Javni nastup i veštine prezentovanja”, sam naučila vežbe koja mi mogu pomoći kada imam tremu pred prezentovanje neke prezentacije ili nekog govora Najvažnija stvar koju sam naučila jeste kako da privučem publici pažnju i kako da ih uvedem u prezentaciju. Svima koji imaju tremu bih preporučila da odu na radionice Javnog nastupa i da nauče nešto novo što im može puno pomoći! "
Danica Arsenijevi, 15 godina
Jovana-Knežević
"NLP za mene predstavlja novi život. Naučila sam da šire posmatram svet, shvatim da mogu jedino sebe da promenim, kako lakše da učim, planiram svoje vreme. Takođe, naučila sam i vežbe za opuštanje koje su mi puno pomogle."
Jovana Knežević
Rastko
"NLP edukacija je pozitivno uticala na mene i pomogla mi u učenju i kontrolisanju emocija. Vežbe primenjujem: tokom učenja, na utakmicama, kad se upoznajem sa nepoznatim ljudima. "
Rastko Dabović, 12 god
Ksenija-Kostic
"NLP mi je pomogao da naučim da planiram dan, da kreiram ciljeve, da ojačam svoje samopouzdanje, da savladam gradivo i učim na brži i efikasniji način. Od tehnika superučenja, omiljene su mi mape uma. Primenjujem i vežba za opuštanje u stresnim situacijama. "
Ksenija Kostić, 18 godina
andjelija-milovanovic
"Na NLP radionicama za tinejdžere mi je najviše koristilo to što sam naučila neke sjajne tehnike učenja, vežbe kojima mogu da povećam samopouzdanje i da lakše ostvarujem svoje ciljeve. Osvestila sam da imamo sve resurse da uradimo i postignemo ono što stvarno želimo. Koristile su mi dosta tehnike učenja i brzo čitanje. Mislim da kada je samopouzdanje u pitanju ima još prostora za razvoj, kao što uvek i svuda ima prostora za razvoj i napredovanje. ☺ . "
Anđelija Milovanović, 15 godina
katarina-kravic
"NLP edukacija je promenila moj život na bolje. Pomogla mi je u komunikaciji sa drugarima i nastavnicima, kao i sa mojim roditeljima. Skratila vreme učenja, a razne vežbice koje sam naučila i danas primenjujem, kao što ću i u budućnosti (za koncentraciju, chi ball, sidrenje...). Već vidim veliki napredak i veoma sam zahvalna na tome, jer se bolje osećam u svojoj koži, ali kao i uvek ima prostora za napredak, koji ću iskoristiti najbolje što mogu i nastaviti da radim na sebi u budućnosti. "
Katarina Kravić, 15 godina
katarina-banjac
"NLP je pun raznih tehnika, a meni je najviše pomogao u učenju. Omiljene su mi mape uma, za učenje pomoću slika i reči, pomoću asocijacija, a korisno mi je i što sam naučila super brzo da čitam. Znam da ste svi vi makar jednom imali neku dosadnu lektiru koju ste morali da pročitate...u tim situacijama brzo čitanje baš dobro dođe. NLP mi je pomogao i da se bolje koncentrišem, da bolje razumem druge ljude i vidim svet njihovim očima. Takođe, da naučim da pažljivije slušam. "
Katarina Banjac, 14 godina
anastasija-popovic
"Meni je NLP edukacija pomogla da promenim svoj život na bolje. Ja koristim NLP vežba u školi na odgovaranjima i kontrolnim zadacima da se smirim i skoncentrišem. Pravim dnevne planove i to mi pomaže da ne gubim vreme i ostavljam sve za poslednji momenat. Tapkanje mi isto pomaže da se kocentrišem u školi i na kontrolnom. Zahvalna sam na prilici da pohadjam NLP. "
Anastasia Popović, 12 godina
konstantin-pusica
"NLP mi je pomogao da ostvarim bolju komunikaciju i vezu sa ljudima, da naučim da učim na lakši način i da pretvorim učenje u zabavu. Da pomoću različitih vežbi uspem da rešim ono što me muči, kao i da pomognem drugim ljudima sa njihovim problemima. Uspeo sam i da svoje samopouzdanje podignem na mnogo viši nivo. "
Konstantin Pušica, 15 godina
andrija-miljkovic
"NLP edukacija pomogla mi je da razumem način na koji treba da isplaniram i što efikasnije iskoristim svoje vreme. Naučio sam da je jako bitno da uvek razmišljam pozitivno i da mi negativne misli samo odmažu. Saznao sam da postoje tri tipa ličnosti (vizuelni, auditivni i kinestetički) na osnovu čega se svakodnevno u svom životu trudim da se prilagodim tipu osobe, kako bih ostavio što bolji utisak na njih. Tokom raspusta sam vežbao brzo čitanje i nadam se da ću još više usavršiti jer sam svestan koliko je to bitno. "
Andrija Miljković, 17 godina
masa-milojevic
"Od kako idem na NLP edukacije život mi se promenio na bolje. Počela sam da se više bavim sobom i da razmišljam na odrasli način.Koristim sve tehnike i veoma su korisne.Na primer kada sam u lošem stanju istapkam se i uradim vežbicu Tepihčić i bude mi bolje.Pravim planove i pišem zahvalnosti pred spavanje.Vidim veliki napredak kod sebe od kako sam došla pa do sada. Volela bih da i Vi prođete ovo iskustvo i da ga podelite sa prijateljima i ostalima koje poznajete.Vidimo se!!!🙂 "
Maša Milojević, 12 godina
vuk-nikolajev
"Vidim jako veliki napredak u tome sto sam krenuo u normalno vreme da ležem na spavanje. Takodje sam krenuo mnogo vise da čitam nego pre zbog vežbanja brzog čitanja, što mislim da je super. Mnogo se više družim i izlazim sa drugarima ove godine nego što sam prošle. "
Vuk Nikolajev, 13 godina
lenka-dasic
"NLP mi je dosta pomogao oko svakodnevnog života. Pomogao mi je oko učenja i oko brzog čitanja, tako da sada mnogo brže naučim lekcije i zato imam više slobodnog vremena. NLP mi je pomogao u komunikaciji. Zbog toga što sam se uskladjivala sa ljudima i pravila raport stekla sam nove prijatelje i sa ostalim prijateljima sam poboljšala odnos. Samopouzdanje mi je mnogo više nego pre i to mi je pomoglo da se više socijalizujem sa ljudima. Mape uma su mi pomogle u učenju, kao i ostale memorijske tehnike; sada mnogo lakše pamtim brojeve i godine. NLP mi je pomogao i da ostanem smirena zbog vežbi kao što su: kapljica, chi ball, sidro. "
Lenka Dasić, 12 godina
ivan-savic
"Ti učiš u školi da bi postao dobar na nekom poslu. A kada ideš na NLP učiš sebe da budeš ljubazan, dobar i samopouzdan. "
Ivan Savić, 11 godina
mihailo-jelic
"Meni je NLP pomogao da budem smireniji i racionalniji u nekim situacijama, da popravim komunikaciju, da efikasnije učim i da rešavam neke probleme na bolji način. "
Mihailo Jelić, 13 godina
Mateja
"NLP tehnike su mi pomogle da budem opušteniji, da nemam tremu, postižem bolje rezultate u školi i imam više slobodnog vremena."
Mateja, 13 godina
andrej-langovic
"NLP je programiranje sebe i svog života. "
Andrej Langović, 10 godina

Iskustva odraslih

biljana-arsenijevic
"Draga Ivo, zahvalna sam što postoji tvoj program NLP za mlade i što ga baš osoba poput tebe kreira i vodi. Forma i sadržina tvog koncepta odaju dugogodišnju edukaciju i istraživanje na polju NLP koje začiniš i sa znanjima iz drugih oblasti. Zadivljena sam načinom na koji si mladima uprostila i približila tehnike i vještine NLP-a. "
Biljana Arsenijević - diplomirani pravnik
nora-cavkunovic
"Na radionice sam krenula po preporuci drugarice koja me je uverila da joj je NLP pomogao u mnogim oblastima života, što sam i ja sama kasnije iskusila. Već na prvoj radionici osetila sam moć vežbe “kapljica”, vežbe za opuštanje, koju sam odmah počela da primenjujem i to mi je pomoglo da se smirim u mnogim stresnim situacijama. To mi je jedna od omiljenih vežbi jer je jako efikasna i brzo deluje. "
Nora Čavkunović, Svetska šampionka u latino plesovima
Milenko
"Hteli da priznamo ili ne okruzenje u kojem živimo se menja iz dana u dan. Ljudski odnosi i komunikacija se razvijaju u pravcima u kojima se ni mi a ni deca (naračito tinejdžeri) često ne snalazimo najbolje. NLP vam može pomoći da idete u korak sa brzom igrom zvanom savremeni život i da iz sebe izvučete najbolje! Bravo Iva! "
Milenko Tošković, Supervisor Marketing Services South East Europe at Philip Morris Services d.o.o.
dragana-pesic
"U svom završnom radu sam kroz nekoiko rečenica istakla i pomenula svoje zadovoljstvo vezano za samu edukaciju i tvoj rad sa decom i sa nama.Pored znanja koje sam dobila od tebe, pokretala me je vedrina duha i harizma kojom zračiš, kao i pozitivna energija cele grupe. I to je ono što sam dobila, a nisam očekivala, iako sada znam da je upravo to ono što mi je bilo potrebno. "
Dragana Pešić - diplomirani vaspitač i NLP trener za decu i tinejdžere
Lazar
" Malo koji alat nam omogućava da spoznamo sebe kao što je NLP. Dosta stvari radimo nehotice i bez dubljeg razmišljanja zašto su takve. Međutim, ko jednom zagrebe u svet NLP-a, preispituje sve svoje odluke i mišljenja i postaje najbolja verzija sebe. To se i meni dogodilo. "
Lazar Stanojković, Quality Engineer at Hutchinson Ruma
Mirka
"Anđela je zahvaljujući NLP radionicama postigla veliki napredak. Presrećna sam jer je primenjivala tehnike superučenja i ostale tehnike koje je naučila, i zahvaljujući tome prijemni je uradila perfektno i upisala željenu školu. Ova edukacija je zaokružil na najbolji mogući način sve što sam ja kao majka radila četrnaest godina. I na tome sam naizmerno zahvalna. Sećam se da sam je jedva nagovorila da krene na NLP radionice, ali već posle prve radionice je rekla da joj se baš dopada. Nakon završenog osnovnog nivoa, sama je tražila da ide na napredni nivo. Oduševljena sam potpuno. "
Mirka Dželebdžić, preduzetnica, Andjelina mama
-amara-Marseli
" Coaching mi je jako pomogao! Za nas sportiste je jako bitno da psihološki budemo spremne, da izdržimo jake treninge, teške utakmice, utakmice koje su pune tenzije i pritiska. Uz razne priče i vežbe tokom coachinga, usvajamo nove veštine, nov pogled na život, svakodnevno radimo na sebi i to nam polako ulazi u naviku. Coachingom jačamo sebe i to mi je pomoglo da postignem veliki uspeh. "
Tamara Marseli, odbojkašica
Nataša Samuilov
"Draga Iva, Hvala ti što si moj učitelj na ovom beskonačnom putu rada na sebi i što si se pojavila baš u trenutku kad sam se pitala - a šta sad? Tvoja energija i način rada meni savršeno prijaju i zahvaljujući tome mogla sam NLP još više da implementiram u svoj život. Ova edukacija mi je mnogo značila i hvala ti što si svoje znanje podelila sa nama. "
Nataša Samuilov, diplomirani biolog, NLP trener za decu i tinejdžere
Gordana Keča
" Zahvalna sam Ivi prevashodno na dugogodišnjem prijateljstvu, na pomoći i podršci kad god je bila potrebna. Moju decu je podučila, a sada je došao red i na mene. Hvala na svom znanju i iskustvu koje prenosiš’i nesebično deliš sa nama. Hvala na poverenju koje ukazuješ i ti meni. Ova tvoja tehnika NLP-a sa decom i omladinom je mnogo zabavna i prihvatljiva. Dostojanstveno ću prenositi znanja stečena od tebe i zabavljati se. "
Gordana Keča, NLP trener za decu i tinejdžere
Jelena-MIšić
"NLP za mene predstavlja novi početak. Sigurno ste čuli da ljudi stalno žele da okrenu novi list. NLP je moja nova knjiga. Osnovni nivo edukacije bio je dobra baza, koja mi je pružila više sigurnosti, poštovanja prema sebi i drugima. Koja mi je pružila želju i snagu da ostvarim nove, nekada nemoguće snove. Tu sam naučila kako da učim, lako i brzo. Kako da vizualizujem i da snovi postanu java. Učila sam i kako da postanem bolji čovek i da imam sjajnu komunikaciju sa svima. Najviše mi je pomoglo kada sam naučila da upravljam svojim emocijama. Napredni nivo edukacije mi je omogućio da puna elana, sigurna u sebe, izađem na scenu i zablistam tokom svoje prezentacije. Da privučem i one koji su drugačiji od mene, da im dam priliku bez odbacivanja. Pomogli su mi da moja strategija uspeha donese željene rezultate. NLP i moj divni coach Iva su mi postali prijatelji, deo mene. I hvala im na tome. "
Jelena Mišić, student psihologije
Dr.Ljiljana
" Radionica koja traje pet meseci nam je pružila baš ono što smo očekivali. Matija je kroz igru i zabavu, uz puno topline i empatije edukatora, postao slobodniji u komunikaciji, bolje kontroliše emocije i raspoloženje, bolje sebe pozicionira u odnosu na vršnjake. Počeo je da planira i organizovaniji je.Prezadovoljna sam NLP metodom koja je primenljiva i za uzrast dece u nižim razredima osnovne škole. "
Doc. Dr Ljiljana Čvorović, lekar i docent na Medicinskom fakultetu
Biljana-Lenka
"Najveći napredak je u oblasti komunikacije i samopouzdanja. Lenka je naučila kako da savlada tremu! Unapredile smo međusobnu komunikaciju, kao i komunikaciju sa drugima. Neke moje sugestije u vezi sa učenjem i odnosa sa drugima koje ranije nije rado prihvatala, sada je usvojila i shvatila da joj koriste. Srećna sam što mi je fejsbuk ponudio vašu stranicu preko koje smo i saznali za NLP za mlade. Koncept vašeg rada sa decom je izuzetan, posebno jer uključuje i roditelje. Posle ovog iskustva sigurna sam da bi NLP trebalo uvesti u škole kao obavezan izborni predmet. Time bi se školstvo malo „ozdravilo“. Lenka je usvojila osnovne principe NLP-a i to ćemo dalje razvijati. Sigurno ćemo se još družiti sa vama, jer nećemo baš sve moći sami. Greška – moći ćemo – i to bolje i efikasnije uz vašu pomoć i podršku“. Srećna sam što mi je fejsbuk ponudio vašu stranicu preko koje smo i saznali za NLP za mlade. "
Biljana Janković, mama desetogodišnje Lenke
Branka
"Na coaching smo otišli zbog manjeg zdravstvenog problema koji je imao Matija. Matija je vrlo aktivan dečak – bavi se glumom, trenira plivanje, ide u školu i ima prevelika očekivanja od sebe. Na coaching-u je naučio određene vežbe koje mu pomažu da se opusti i dovede sebe u dobro stanje, koje primenjuje i dalje. Srećna sam jer nema više zdravstvenih problema i srećniji je. "
Branka Burić, Matijina mama

Pročitajte uspešne priče polaznika

Iskustvo naše polaznice Milice ❤ nakon završenog petomesečnog treninga NLP za tinejdžere.

Iskustvo naše polaznice Milice ❤ nakon završenog petomesečnog treninga NLP za tinejdžere.

NLP edukacija je u ogromnoj meri uticala na moje veštine komunikacije, kao i na moje blagostanje (tehnike su mi pomogle…
Moje NLP putovanje

Moje NLP putovanje

Mi kreiramo našu stvarnost To je jedan od mnogobrojnih razloga zbog kojih sam zavolela NLP. Mapa nije teritorija Napolju pada…