29 јануара, 2018

Jačanje samopouzdanja uz NLP

Možda biste želeli da znate kako da vaše dete:

Trening Jačanje samopouzdanja uz NLP  se sastoji od tri edukativne radionice koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Na ovim radionicama mladi na zabavan način uče moćne NLP tehnike za jačanje samopouzdanja – kroz praktične vežbe, inspirativne priče, razmenu iskustava i druženje.

NLP tehnike i vežbe su jednostavne i lake za upotrebu i mogu da se primene svuda – u školi, kod kuće, u sportu, bilo gde u svakodnevnom životu.

Kako NLP tehnike pomažu mladima?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je metodologija koja proučava način na koji ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja koje primenjuju najuspešniji.

NLP predstavlja efikasan metod u borbi protiv stresa i mentalnih blokada. Zahvaljujući svojim metodama vodi mlade do moćnih, pozitivnih i kreativnih stanja svesti čineći da veruju u sebe i svoj uspeh na bilo kom polju.

Neka vaš tinejdžer spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

RADIONICA JE NAMENJENA:

  • Mladima od 11 – 18 godina

– A grupa (11 – 14 god.)

– B grupa (15 – 18 god.)

  • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
  • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica:

Iva Pavlović Pušica – profesionalni Coach i NLP Master (Evropske Asocijacije za Coachig – ECA i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANL), profesor, diplomirani ekonomista i vlasnik Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade. Profesor sa višegodišnjim iskustvom u primeni nlp tehnika, veština i znanja u podučavanju i vaspitanju mladih.

Više o predstojećim radionicama za tinejdžere možete saznati OVDE

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem mail-a:office@nlpzamlade.rs

Cena učešća na radionici iznosi 2500 RSD. Ukoliko uplatite sve tri radionice do 25.07. cena sa popustom iznosi 5880 dinara.

U cenu su uključene skripte, materijal za rad i osveženje na pauzama.

Datumi održavanja radionica:

14.08. 2019. od 19:00h – 21:00h

21.08. 2019. od 19:00h  – 21:00h

28.08. 2019. od 19:00h  – 21:00h