fbpx
15 августа, 2017

Promotivna radionica za tinejdžere – Upravljanje emocijama uz NLP

“U najboljem slučaju IQ predstavlja svega oko 20 odsto činilaca životnog uspeha, što ostavlja 80 procenata za druge uticaje: uticaje koji se jednim imenom mogu nazvati emocionalnom inteligencijom“.

Daniel Goleman

 

ZAŠTO JE VAŽNO DA MLADI RAZVIJU EMOCIONALNU INTELIGENCIJU I NAUČE DA UPRAVLJAJU EMOCIJAMA?

Emocionalna inteligencija ima ključnu ulogu u našem životu, ona je preduslov za uspeh i sreću u savremenom društvu. Ona utiče na raspoloženje, donošenje ispravnih odluka, motivaciju, stabilnost, uravnoteženost, snalažljivost, prilagodljivost, zdravlje i dobre međuljudske odnose.

Važno je istaći značaj upravljanja emocijama za uspeh u školi. Čak i najbolji učenici mogu izgubiti fokus kada se suočavaju sa negativnim i neželjenim emocijama.

VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

      

       

       

Na ovoj edukativnoj radionici mladi na zabavan način uče moćne NLP tehnike za upravljanje emocijama, kao i kako da dovedu sebe u pozitivno, resursno stanje – kroz praktične vežbe, inspirativne priče, razmenu iskustava i druženje.
NLP tehnike i vežbe su jednostavne i lake za upotrebu i mogu da se primene svuda – u školi, kod kuće, u sportu, bilo gde u svakodnevnom životu.

Kako NLP tehnike pomažu mladima?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je metodologija koja proučava način na koji ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja koje primenjuju najuspešniji.
Zahvaljujući svojim metodama vodi mlade do moćnih, pozitivnih i kreativnih stanja svesti čineći da veruju u sebe i svoj uspeh na bilo kom polju.

NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.
Neka vaš tinejdžer spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

RADIONICA JE NAMENJENA:

  • Mladima od 11 – 18 godina
    – A grupa (11 – 14 god.)
    – B grupa (15 – 18 god.)
  • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
  • Rad u malim grupama

Autor i voditelj radionice: Iva Pavlović Pušica – Osnivač Centra za edukaciju – NLP za Mlade, Sertifikovani Coach i NLP Мaster (Evropske Asocijacije za Coaching – ECA i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP). Profesor ekonomske grupe predmeta sa višegodišnjim iskustvom u primeni nlp tehnika, veština i znanja u podučavanju i vaspitanju mladih.

Rezervišite svoje mesto na vreme i prijavite se OVDE! Broj mesta je ograničen.

Putem telefona: 062/281-746 ili putem mail-a: office@nlpzamlade.rs

Više o našim radionicama za tinejdžere možete saznati OVDE

Cena učešća na radionici je 1300 RSD.

Datum održavanja radionice – 29.avgust 2017. od 18:00h – 20:00h

Dobro došli 🙂