Trening za odrasle – NLP Energy Balance

Sa lakoćom do životnog balansa

Trening NLP Energy Balance obuhvata moje omiljene tehnike, veštine i znanja iz oblasti NLP-a, coachinga, energetske psihologije i druge psihološke i duhovne principe koje sam testirala i primenila u svom životu, kao i u višegodišnjem iskustvu u radu sa klijentima. Kao rezultat toga, inspirisala sam, podržala i osnažila klijente da kreiraju život kakav žele i zaslužuju, da unaprede sve oblasti života koje su im važne i žive srećan i uspešan život ispunjen skladom i zadovoljstvom.

Život kakav ja danas živim je dokaz da je moguće da živite onako kako ste oduvek želeli. Dok nisam krenula na svoju NLP edukaciju, na kojoj sam otkrila svoju svrhu, nisam verovala da je to za mene moguće. Bila sam uverena da moramo nešto da žrtvujemo, da ne možemo imati sve, da moramo mnogo da se potrudimo i namučimo da bismo postigli uspeh. Sada znam da je i te kako moguće uspostaviti balans između privatne i poslovne sfere, i biti uspešan u obe. Kada radite ono što volite i živite svoju svrhu, vi ne odvajate privatni i poslovni život, već živite sa lakoćom to jedinstvo. Možete biti srećni, zadovoljni, odmorni i ispunjeni, dok uživate u svim svojim životnim ulogama.

Ovaj program vas podržava da zaronite dublje u sebe i sve oblasti vašeg života. Da napravite inventar kakvo je trenutno stanje, a kako biste voleli da bude, da kreirate viziju svoje budućnosti, napravite strategiju i osmislite konkretne korake kako da to ostvarite.

Da li ste iskreno zadovljni svojim životom u ovom trenutku, ili možda verujete da ima prostora za poboljšanje?

Kako bi bilo da prevaziđete svoja ograničavajuća uverenja, da usvojite nove načine razmišljanja, podignete svoje samopouzdanje i kvalitet svog života na viši nivo?

Podržaću vas i ohrabriti da kreirate fascinantne ciljeve i preduzmete inspirativne akcije na putu ka njihovom ostvarenju.

Razvoj veština koje su vam potrebne za životni balans i uspeh, oslobađanje vaše kreativnosti, novi uvidi i nov pogled na svet i sopstveni život, neki su od benefita ovog programa.

Otključajte svoj potencijal, oslobodite svoju urođenu kreativnost i ostvarite svoje snove! Dozvolite sebi da budete srećni i uspešni – SADA.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je vodeća svetska metodologija za lični rast i razvoj koja vam omogućava da unapredite sebe i kvalitet svog života. Ona proučava način na koji uspešni ljudi postižu izuzetne rezultate u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

ZAŠTO POHAĐATI?

Ova edukacija će vas inspirisati i pokrenuti da unapredite svoj život u svim segmentima koji su vama važni. Možda ste stalno u žurbi, pod stresom, rastrzani između obaveza na poslu i kod kuće? Ili osećate nemir razmišljajući o svemu što vas očekuje tog dana? Želeli biste da budete u miru i harmoniji sa sobom i sa okruženjem, da imate više energije, da otkrijete šta je vaša svrha, da ostvarite ciljeve ili željenu promenu, da budete još uspešniji na poslu, kao roditelj, partner.

Unapredićete svoje veštine komunikacije, naučićete da efikasno upravljate svojim vremenom i emocijama, povećaćete samopouzdanje, probuditi kreativnost.

Ukoliko ste se pronašli u nekom od ovih opisa, onda je ova edukacija pravi izbor za vas. A ja sam tu da vas inspirišem, podržim i ohrabrim na ovom uzbudljivom putovanju.

ŠTA ĆETE NAUČITI:

Da poboljšate svoje mentalne sposobnosti i koristite sve svoje resurse
Da budete u balansu, miru i harmoniji sa sobom i sa okruženjem
Da izgradite odlične međuljudske odnose sa porodicom, kolegama, prijateljima
Da kreirate i realizujete motivišuće ciljeve
Da se oslobodite stresa
Da povećate samopouzdanje i samopoštovanje
Da razvijete unutrašnju motivaciju
Da povećate nivo energije
Da steknete nove uvide i budete otvoreni za nove mogućnosti
Da komunicirate efikasno sa različitim tipovima ličnosti
Da efikasno upravljate emocijama
Da se bolje organizujete i planirate
Da budete srećni i zadovoljni sobom
Da se oslobodite loših navika i usvojite nove, zdrave navike, nove načine razmišljanja i ponašanja

NEKE OD TEMA:

  1. modul – Vešine komunikacije – ključ uspeha
  2. modul– Kreiranje ciljeva
  3. modul – Jačanje samopouzdanja  
  4. modul – Upravljanje emocijama 
  5. modul – Balans i energija
  6. modul – Motivacija i upravljanje vremenom

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

NLP BALANCE – trening koji vam pruža mogućnost da se tokom perioda od šest meseci posvetite sebi i kreirate život svojih snova. Radionice su interaktivne i atmosfera na radionicama je zabavna, topla i podržavajuća, u prostoru i vremenu koje možete u potpunosti posvetiti sebi. Na svakoj radionici ćete dobiti korisna učenja, inspirativne priče, konkretne, praktične tehnike i alate koje možete primeniti odmah, a možete ih koristiti i tokom čitavog života. Razmena ideja, kao i podrška među polaznicima je neprocenjiva za motivaciju i pozitivnu promenu. Imaćete priliku da kroz zabavu, druženje i učenje sa izuzetnim ljudima, svoj uspeh, sreću, lakoću i zadovoljstvo podignete na viši nivo.

Nakon završene edukacije svaki polaznik dobija SERTIFIKAT o uspešno završenom treningu NLP Energy Balance.

TRENING NLP ENERGY BALANCE JE NAMENJEN:

  • Odraslima
  • Rad u malim grupama

ŠTA SVE DOBIJATE:

12 radionica
6 termina vežbi
Podršku u zatvorenoj grupi
Pisani materijal i radne listove

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica

Iva Pavlović Pušica je osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za Mlade, profesionalni Coach i NLP Master (Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP i ECA – Evropske Asocijacije za Coaching), Energetski psiholog, profesor. Iva je profesionalac sa devetnaestogodišnjim iskustvom u radu sa decom, mladima i roditeljima u formalnom i neformalnom obrazovanju. Autor je i realizator prve NLP edukacije za rad sa decom i tinejdžerima u Srbiji, prvog NLP Treninga za decu i tinejdžere, kao i mnogobrojnih tematskih radionica za decu, tinejdžere, studente, nastavnike i roditelje.

Datumi održavanja:

1. Modul – 28.10. i 18.11.2022. od 18:30h do 22h

2. Modul – 02.12. i 16.12.2022 od 18:30h do 22h

3. Modul – 30.12.2022. i 20.01.2023. 18:30h do 22h

4. Modul – 03.02. i 24.02.2023. 18:30h do 22h

5. Modul – 10.03. i 24.03.2023. 18:30h do 22h

6. Modul – 07.04. I 28.04.2023. 18:30h do 22h

Trening se održava online uživo preko Zoom aplikacije.

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem e-maila: office@nlpzamlade.rs

Moduli traju po dve nedelje i redovna cena ovih modula iznosi 150 € (po modulu). Za uplate treninga u celosti odobravamo vam popust u iznosu od 60 €. U ovu cenu su uračunate i vežbe koje organizujemo jedanput mesečno, kako biste uz našu podršku imali mogućnost da dodatno provežbate svoje nove veštine i razmenite iskustva sa ostalim polaznicima.

„Neko misli na tebe i želi da te podseti da je sve moguće.“

Za Vaš uspeh i sreću

Iva