фебруар 10, 2017

Trening NLP za decu

Srećno dete, srećan roditelj

I roditeljima je potrebna podrška u podizanju srećnog, zadovoljnog i uspešnog deteta. Svako dete ima sposobnost da uči i razvija se i uz pomoć NLP- a može da nauči jednostavne tehnike pomoću kojih će dostići svoj puni potencijal i unaprediti sopstveni život.

Ukoliko želite da vaše dete bude uspešnije u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samopouzdanje, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za njega/ nju.

Radionice za decu

Trening NLP za decu je ciklus edukativnih radionica koje se održavaju svake nedelje tokom perioda od pet meseci. Na zabavan način, kroz igru, praktične vežbe, crtanje, inspirativne priče, razmenu iskustava, druženje i brojne izazove deca uče jednostavne NLP tehnike, kao i određene tehnike super učenja.

 O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Neuro Lingvističko Programiranje(NLP) je metodologija koja proučava način na koji uspešni ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

Deca su otvorena i spremna da uče. Ona upijaju nove ideje i spremna su da prigrle promene i nove izbore mnogo brže nego odrasli. Deca najbolje uče kada su srećna i zadovoljna, u dobrom emocionalnom stanju. NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.

VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

 • Da poboljša svoje mentalne sposobnosti
 • Da poveća samopouzdanje i samopoštovanje
 • Da se oslobodi treme i strahova
 • Da uči brzo, lako, kreativno i uspešno
 • Da pravilno postavi i realizuje ciljeve
 • Da kontroliše svoje raspoloženje i ponašanje
 • Da komunicira samouvereno i vešto sa različitim tipovima ličnosti
 • Da upravlja sopstvenim emocijama
 • Da se bolje organizuje i planira
 • Da bude uspešno i zadovoljno sobom

I još puno toga

Neka vaše dete spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja! 

Naš cilj je da učenje učinimo zanimljivim iskustvom i ohrabrimo decu da stečena znanja i veštine odmah primene u školi, kod kuće, bilo gde u realnom životu.

NLP za decu

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa decom, smatramo da je važno da postoji kontinuitet u radu i primeni veština i znanja stečenih na radionicama kako bi nove navike, nov način ponašanja i razmišljanja postali svakodnevna rutina.

Iz tog razloga smo i osmislili ovaj program za decu i roditelje.

Kako su roditelji najvažniji učitelji deteta, smatramo da je važno da se i oni uključe kako bismo na najbolji mogući način podržali decu zajedno. Zbog toga program obuhvata i radionice za roditelje koje organizujemo jedanput mesečno, kao i  besplatne individualne konsultacije u dogovoru sa roditeljima.

OVO SU NEKE OD TEMA TRENINGA NLP ZA DECU:

 1. MODUL – JAČANJE SAMOPOUZDANJA I UPRAVLJANJE EMOCIJAMA
 2. MODUL – MAPE UMA ZA SUPERUČENJE
 3. MODUL –  JAČANJE MOTIVACIJE I KREIRANJE CILJEVA
 4. MODUL – VEŠTINE KOMUNIKACIJE
 5. MODUL – INTEGRACIJA I SERTIFIKACIJA

Teme ovog treninga su iste kao i teme naših radionica. Razlika je u tome što se na treningu teme obrađuju detaljnije, dublje, postoji kontinuitet u radu i program  obuhvata radionice za roditelje i individualne konsultacije.

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

SERTIFIKAT

Na poslednjem, petom modulu integrišemo stečena znanja i veštine. Deci postaje još jasnije kako mogu naučeno da primene i šta sve mogu da postignu sa ovim programom u svom svakodnevnom životu.

Svako dete po završenoj edukaciji, nakon testiranja dobija sertifikat o uspešno završenom treningu NLP za decu.

Za dobijanje sertifikata testiramo nivo znanja i veštine praktično i pismeno. Nakon toga svako dete i roditelj dobijaju povratnu informaciju  o tome koliko je uspešno savladan program. Po završetku treninga i dalje pružamo podršku deci da stečena znanja i veštine nastave da primenjuju u praksi. Sve navedene teme se tokom edukacije opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da je potrebno  minimalno dodatno angažovanje pred sertifikaciju.

TRENING JE NAMENJEN:

 • Deci od 7 – 11 godina
 • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
 • Rad u malim grupama

Autor i voditelj radionica: Iva Pavlović Pušica

Saznajte više o predstojećim treninzima ili se prijavite na neki od treninga.

 

Moduli traju po četiri nedelje i cena ovih modula iznosi  98  (po modulu). Obezbedili smo popust od 30 € za uplaćen ceo trening, kao i popust za više dece.

U ovu cenu su uračunate i radionice za roditelje, kao i individualne konsultacije sa roditeljima i decom.

Datumi održavanja: 13. septembar 2020 – 28. februar 2021. svake nedelje od 10:30h – 12:30h.