NLP treninzi za rad sa decom i tinejdžerima

Dragi roditelji, učitelji, vaspitači, treneri, nastavnici, animatori – ovi treninzi namenjeni su Vama!

U kojoj god ulozi da se nalazite, znate da rad sa decom nije jednostavan, a veoma je odgovoran. Koliko se često zapitate da li radite najbolje što je moguće i gde biste mogli da budete bolji? I ja sam se na početku karijere pitala isto:

Sećam se da mi je u to vreme nedostajala profesionalna podrška, smernice, neko sa kim bih se posavetovala.

Kroz sistem pokušaja i grešaka, svakodnevnog učenja i usavršavanja, puno besanih noći, istraživanja, uspela sam da razvijem i unapredim svoj program NLP za tinejdžere i NLP za decu, kao i svoju Coaching praksu u radu sa decom i mladima.

Od tada do danas, više hiljada zadovoljnih polaznika – dece i odraslih je pohađalo naše radionice i treninge. Došao je trenutak da se ova ideja širi i da edukujemo novu grupu entuzijasta koji žele svim srcem da podrže i inspirišu decu da otključaju i unaprede svoj potencijal, dok kreiraju život svojih snova.

Radujem se da mogu da vam prenesem svoje znanje, devetnaestogodišnje iskustvo, podržavajuća uverenja, vrednosti i ideje kako bismo zajedno podržali decu i, svim srcem verujem – kreirali svetliju budućnost za sve nas.

Kakva je veza između NLP-a i dece?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je vodeća svetska metodologija za lični rast i razvoj koja vam omogućava da povećate svoju efikasnost. Ona proučava način na koji izuzetno uspešni ljudi iz najrazličitijih oblasti postižu vrhunske rezultate i podučava druge ljude tim veštinama. To je sistem alata i tehnika za postizanje uspeha, izvrsnosti i ispunjenog života.

Sa druge strane, deca su otvorena i spremna da uče, više nego odrasli. Ona upijaju nove ideje i spremna su da prigrle promene i nove izbore mnogo brže. Potrebno je samo da pored sebe imaju prave osobe koje će ih voditi pravim putem. I Vi možete postati ta osoba!

TRENING JE NAMENJEN:

  • Roditeljima, vaspitačima, učiteljima, nastavnicima, koučevima, trenerima, psiholozima, pedagozima i svima vama koji već radite sa decom i mladima
  • Školama, edukativnim centrima i organizacijama koje rade sa decom i mladima

NLP TRENINZI ZA RAD SA DECOM I TINEJDŽERIMA

1. OSNOVNI TRENING

Osnovni trening namenjen je svakome ko želi da unapredi svoje veštine u radu i komunikaciji sa decom, da ih inspiriše da savladaju izazove odrastanja i ostvare svoje snove. Nikakvo predznanje Vam nije potrebno.

 

Roditeljima koji žele da pruže maksimum podrške svojoj deci osnovni trening omogućiće da izgrade kvalitetniji odnos sa decom i tinejdžerima i pomogne im da lakše savladaju izazove odrastanja.

Ukoliko se bavite edukacijom, ovaj trening učiniće vaše radionice i predavanja zabavnijim, tako što ćete podučavati na kreativan način, u skladu sa različitim stilovima učenja vaših polaznika. Bićete im još bolja podrška u postizanju ciljeva u okviru vaše škole i oblasti kojom se bavite.

To će Vam omogućiti jednostavne i provereno efikasne NLP vežbe za upravljanje emocijama, jačanje samopouzdanja, razvijanje veština komunikacije, jačanje motivacije.

ŠTA SVE DOBIJATE:

4 radionice
2 termina vežbi
Podršku u zatvorenoj FB grupi
Pisani materijal i radne listove
Rad u maloj grupi polaznika

Datumi održavanja:

17. i 18. februar 2024. od 17:30 do 21:00h

02. i 03. mart 2024. od 17:30 do 21:00h

Svi moduli biće održavani online uživo na ZOOM platformi, interaktivno sa trenerom i ostalim polaznicima uz predavanje, vežbe, demonstracije, zajedničku diskusiju, pitanja.

Cena ovog Treninga iznosi 178 €. U ovu cenu su uračunate i vežbe koje organizujemo dva puta u toku trajanja Treninga, kako biste uz našu podršku imali mogućnost da dodatno provežbate svoje nove veštine i razmenite iskustva sa ostalim polaznicima.

2. NAPREDNI TRENING

Podržimo zajedno decu i tinejdžere da kreiraju Mindset Superheroja!

Na osnovnom treningu zakoračićete u svet NLP-a i steći odmah primenjive veštine u radu sa decom. Ukoliko Vam se to sve dopadne, sigurno ćete poželeti da nastavite dalje.

Napredni trening produbićete i proširiti znanje sa Osnovnog Treninga. Kroz teoriju, praktične vežbe, rad u paru i grupi i naše primere iz prakse naučićete moćne NLP i coaching tehnike, kao i tehnike superučenja. 

Zahvaljujući tome, moći ćete da pomognete deci da otključaju svoj unutrašnji potencijal za promenu i da reprogramiraju nekorisne obrasce ponašanja i razmišljanja. Inspirisaćete ih i naučiti kako da upravljaju mislima, ponašanjem i emocijama, da razmišljaju na nov, drugačiji način. I taj novi način biće njihov put uspeha na koji ste ih Vi izveli. 

Uslov za pohađanje Naprednog Treninga je završen Osnovni nivo.

ŠTA SVE DOBIJATE:

22 radionice
10 termina vežbi
Podršku u zatvorenoj FB grupi
Pisani materijal i radne listove
Rad u maloj grupi polaznika

Datumi održavanja:

I modul – Jačanje motivacije i kreiranje ciljeva – 23. i 24.03,  06. i 07.04.2024.

II modul – Jačanje samopouzdanja i veštine komunikacije – 20. i 21.04,  04. i 05.05.2024.

III modul – NLP i tehnike superučenja – 18. i 19.05,  01. i 02.06.2024.

IV modul – Mape uma za superučenje – 15. i 16.06,  29. i 30.06.2024.

V modul – Upravljanje emocijama – 13. i 14.07,  27. i 28.07.2024.

VI modul – Integracija i sertifikacija – 24. i 25.08.2024.

Svi moduli biće održavani online uživo na ZOOM platformi, interaktivno sa trenerom i ostalim polaznicima uz predavanje, vežbe, demonstracije, zajedničku diskusiju, pitanja.

3. TRENERSKI TRENING

Dodirnite srca vaših budućih polaznika – postanite NLP Trener za decu i tinejdžere!

Ako Vam se naši treninzi toliko dopadnu da poželite da i sami budete u stanju da edukaciju širite dalje, ovo je Vaš sledeći korak. Naravno, produbljena znanja i veštine koje se stiču na ovom nivou otvoriće Vam potpuno novu dimenziju NLP-a u radu sa decom i na privatnom planu pa ćete biti dobrodošli iako nemate ambicije da krenete novim karijernim putem.

Nakon završenog Trenerskog Treninga NLP za decu i tinejdžere, dobijate sertifikat koji vam omogućuje da se profesionalno bavite NLP edukacijom dece i tinejdžera. Dobijanjem ovog sertifikata stičete pravo da samostalno vodite naše autorske edukacije – Trening NLP za decu i NLP za tinejdžere.

Dobićete praktično znanje i veštine, kao i mogućnost da se profesionalno bavite NLP edukacijom dece i tinejdžera, da pokrenete svoj privatni posao, da samostalno vodite NLP Treninge i radionice za decu i tinejdžere.

Da biste pohađali ovaj Trening potrebno je da ste prethodno završili Osnovni i Napredni Trening.

ŠTA SVE DOBIJATE:

16 radionica
8 termina vežbi
Podršku u zatvorenoj FB grupi
Pisani materijal i radne listove
Sertifikat
6 meseci mentorstva nakon završene edukacije
Rad u maloj grupi polaznika

Datumi održavanja:

I modul – Kreiranje identiteta trenera – 21. i 22.09,  05. i 06.10.2024.

II modul – Veštine prezentovanja i javni nastup – 19. i 20.10,  02. i 03.11.2024.

III modul – Dizajn treninga – 16. i 17.11,  30.11. i 01.12.2024.

IV modul – Integracija i sertifikacija – 14. i 15.12.2024,  11. i 12.01.2024.

Svi moduli biće održavani online uživo na ZOOM platformi, interaktivno sa trenerom i ostalim polaznicima uz predavanje, vežbe, demonstracije, zajedničku diskusiju, pitanja.

Nakon završene edukacije, uz ispunjene uslove, svaki polaznik dobija SERTIFIKAT o uspešno završenom odgovarajućem NLP treningu .

 

Broj mesta je ograničen.

Rezervišite svoje mesto na vreme!

Pozovite nas putem telefona: 062/281-746

Pišite nam putem e-maila: office@nlpzamlade.rs

Autor i realizator treninga: Iva Pavlović Pušica

Za više informacija o svim treninzima kliknite OVDE.

„Entuzijazam i volja da inspirišem i podržim decu i mlade da postave dobre temelje za srećan, ispunjen i uspešan život, mogu da savladaju sve prepreke“

Od srca, Iva