10 фебруара, 2017

Trening NLP za tinejdžere – uživo preko Zoom-a

Najbolji način da unapredite svoj i život svog tinejdžera

Vaši tinejdžeri sada imaju priliku, gde god da živite, da pohađaju naš autorski program NLP za tinejdžere iz udobnosti i sigurnosti svog doma –  Online uživo preko Zoom-a.

Saznajte kroz lično iskustvo zašto nam više od 1500 zadovoljnih polaznika, već 7 godina, ukazuje poverenje i zašto naši tinejdžeri sa nestrpljenjem iščekuju svaku radionicu.

Radionice za tinejdžere

I roditeljima je potrebna podrška u podizanju srećnog, zadovoljnog i uspešnog deteta. Svako dete ima sposobnost da uči i razvija se i uz pomoć NLP- a može da nauči jednostavne tehnike pomoću kojih će dostići svoj puni potencijal i unaprediti sopstveni život.

Ukoliko želite da vaš tinejdžer bude uspešniji u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samouverenost, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za njega/ nju.

Trening NLP za tinejdžere je ciklus edukativnih radionica koje se održavaju jedanput nedeljno online uživo preko Zoom-a tokom perioda od pet meseci (šest modula). Ovaj trening predstavlja intenzivno učenje kroz zabavne aktivnosti, praktične vežbe, inspirativne priče, interakciju sa vršnjacima, razmenu iskustava, brojne izazove.

Naš cilj je da učenje učinimo zanimljivim iskustvom i ohrabrimo mlade da stečena znanja i veštine odmah primene u školi, kod kuće, bilo gde u realnom životu.

Neka vaš tinejdžer spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

Radionice za tinejdžere

Realnost je takva da se deca i mladi suočavaju sa sličnim izazovima u svakodnevnom životu, kao i njihovi roditelji. Samo što za razliku od roditelja, deca nemaju životnu mudrost i iskustvo koji bi im pomogli da upravljaju svojim emocijama i uspostave kontrolu nad sopstvenim životom.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP)je metodologija koja proučava način na koji ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

Deca najbolje uče kada su srećna i zadovoljna, u dobrom emocionalnom stanju. NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.

UZ NLP VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

 • Da poboljša svoje mentalne sposobnosti i da dovede sebe u pozitivno, resursno stanje
 • Da upravlja sopstvenim emocijama
 • Da poveća samopouzdanje
 • Da uči brzo, lako i kreativno
 • Da kreira i realizuje motivišuće ciljeve
 • Da pobedi stres i tremu
 • Da razvije unutrašnju motivaciju
 • Da poboljša koncentraciju
 • Da komunicira samouvereno sa različitim tipovima ličnosti
 • Da se bolje organizuje i planira
 • Da se lakše prilagođava promenama
 • Da bude srećno i zadovoljno sobom

I još puno toga

TRENING NLP ZA TINEJDŽERE – NEKE OD TEMA:

 1. modul – JAČANJE MOTIVACIJE I KREIRANJE CILJEVA
 2. modul – JAČANJE SAMOPOUZDANJA I VEŠTINE KOMUNIKACIJE
 3. modul – NLP I TEHNIKE SUPERUČENJA
 4. modul – MAPE UMA ZA SUPERUČENJE
 5. modul – UPRAVLJANJE EMOCIJAMA
 6. modul – INTEGRACIJA I SERTIFIKACIJA

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa mladima, smatramo da je važno da postoji kontinuitet u radu i primeni veština i znanja stečenih na radionicama kako bi nove navike, nov način ponašanja i razmišljanja postali svakodnevna rutina.

Iz tog razloga smo i osmislili ovaj program za tinejdžere.

Teme ovog treninga su iste kao i teme naših radionica. Razlika je u tome što se na treningu teme obrađuju detaljnije, dublje, postoji kontinuitet u radu i program  obuhvata i individualne konsultacije.

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

SERTIFIKAT

Na poslednjem, šestom modulu integrišemo stečena znanja i veštine. Deci postaje još jasnije kako mogu naučeno da primene i šta sve mogu da postignu sa ovim programom u svom svakodnevnom životu.

Svako dete po završenoj edukaciji, nakon testiranja dobija sertifikat o uspešno završenom treningu NLP za tinejdžere

Za dobijanje sertifikata testiramo nivo znanja i veštine praktično i pismeno. Nakon toga svako dete i roditelj dobijaju  povratnu informaciju  o tome koliko je uspešno savladan program. Po završetku treninga i dalje pružamo podršku deci da stečena znanja i veštine nastave da primenjuju u praksi. Sve navedene teme se tokom edukacije opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da je potrebno  minimalno dodatno angažovanje pred sertifikaciju.

TRENING NLP ZA TINEJDŽERE JE NAMENJEN:

 • Mladima od 11 do 18 godina
 • Rad u malim grupama

ŠTA SVE DOBIJATE:

 • 22 radionice za tinejdžere
 • 5 termina individualnih konsultacija
 • Podršku u zatvorenoj grupi
 • Pisani materijal i radne listove

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica

Iva Pavlović Pušica je osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za Mlade, profesionalni Coach specijalizovan za rad sa decom i mladima, NLP Master, profesor. Iva je profesionalac sa petnaestogodišnjim iskustvom u radu sa decom i mladima u formalnom i neformalnom obrazovanju. Autor je i realizator prvog NLP Treninga za decu i tinejdžere u Srbiji.

Upravljanje emocijama za decu

U toku radionica tinejdžeri su u interakciji sa Ivom, kao i sa ostalim polaznicima u grupi. Uz Ivinu podršku, praktično će uraditi i isprobati svaku vežbu individualno, ili u interakciji sa ostalim članovima grupe. Takođe, mogu da postavljaju pitanja, da podele svoja iskustva i zapažanja sa ostalima.

DATUMI ODRŽAVANJA:

Od 12. decembra 2020. do 19. juna 2021. svake subbote od 13:30h – 15:30h

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem e-maila: office@nlpzamlade.rs

Moduli (od prvog do petog) traju po četiri nedelje i redovna cena ovih modula iznosi 98 € (po modulu). Šesti modul traje dve nedelje i redovna cena ovog modula iznosi 49 €.

Obezbedili smo popust od 15% za uplate do 27.11. Cena sa popustom po modulu iznosi 83 €, dok cena šestog modula iznosi 42 €.

Za uplate posle 27.11. do 05.12. ukoliko ima slobodnih mesta, cena sa popustom po modulu iznosi 88 €, odnosno 44 € za šesti modul. Od 06.12. do početka Treninga važi puna cena.

Takođe, obezbedili smo i popust za više dece.

SREĆNI, ZADOVOLJNI SOBOM I SPREMNI ZA ŽIVOT U SVETU ODRASLIH!