Trening NLP za tinejdžere

Kako bi bilo da vaši tinejdžeri razviju samopouzdanje, poboljšaju koncentraciju, upravljaju sopstvenim emocijama, nauče kako da se lakše prilagode promenama? To su samo neke od veština koje stiču na našim NLP radionicama.

Najbolji način da unapredite svoj i život svog tinejdžera

Vaši tinejdžeri sada imaju priliku, gde god da živite, da pohađaju naš autorski program NLP za tinejdžere iz udobnosti i sigurnosti svog doma –  Online uživo preko Zoom-a.

Saznajte kroz lično iskustvo zašto nam više hiljada zadovoljnih polaznika, već 10 godina, ukazuje poverenje i zašto naši tinejdžeri sa nestrpljenjem iščekuju svaku radionicu.

I roditeljima je potrebna podrška u podizanju srećnog, zadovoljnog i uspešnog deteta. Svako dete ima sposobnost da uči i razvija se i uz pomoć NLP- a može da nauči jednostavne tehnike pomoću kojih će razviti svoj puni potencijal i unaprediti sopstveni život.

Ukoliko želite da vaš tinejdžer bude uspešniji u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samouverenost, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za nju/ njega.

Trening NLP za tinejdžere je ciklus edukativnih radionica koje se održavaju jedanput nedeljno online uživo preko Zoom-a tokom perioda od pet meseci (šest modula). Ovaj trening predstavlja intenzivno učenje kroz zabavne aktivnosti, praktične vežbe, inspirativne priče, interakciju sa vršnjacima, razmenu iskustava, brojne izazove.

Naš cilj je da učenje učinimo zanimljivim iskustvom i ohrabrimo mlade da stečena znanja i veštine odmah primene u školi, kod kuće, bilo gde u realnom životu.

Neka vaš tinejdžer spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

Realnost je takva da se deca i mladi suočavaju sa sličnim izazovima u svakodnevnom životu, kao i njihovi roditelji. Samo što za razliku od roditelja, deca nemaju životnu mudrost i iskustvo koji bi im pomogli da upravljaju svojim emocijama i uspostave kontrolu nad sopstvenim životom.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP)je metodologija koja proučava način na koji izuzetno uspešni ljudi postižu sjajne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

Deca najbolje uče kada su srećna i zadovoljna, u dobrom emocionalnom stanju. NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.

UZ NLP VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

Da poboljša svoje mentalne sposobnosti
Da dovede sebe u odlično stanje
Da upravlja sopstvenim emocijama
Da poveća samopouzdanje
Da uči brzo, lako i kreativno
Da kreira i realizuje motivišuće ciljeve
Da pobedi stres i tremu
Da razvije unutrašnju motivaciju
Da poboljša koncentraciju
Da komunicira samouvereno sa različitim tipovima ličnosti
Da se bolje organizuje i planira
Da se lakše prilagođava promenama
Da bude srećno i zadovoljno sobom

I JOŠ PUNO TOGA!

TRENING NLP ZA TINEJDŽERE – NEKE OD TEMA:

  1. modul – Jačanje motivacije i kreiranje ciljeva 
  2. modul – Jačanje samopouzdanja i veštine komunikacije 
  3. modul – NLP i tehnike superučenja 
  4. modul – Mape uma za superučenje
  5. modul – Upravljanje emocijama 
  6. modul – Integracija i sertifikacija 

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa mladima, smatramo da je važno da postoji kontinuitet u radu i primeni veština i znanja stečenih na radionicama kako bi nove navike, nov način ponašanja i razmišljanja postali svakodnevna rutina.

Iz tog razloga smo i osmislili ovaj program za tinejdžere.

Teme ovog treninga su iste kao i teme naših dvodnevnih radionica. Razlika je u tome što se na treningu teme obrađuju detaljnije, dublje, postoji kontinuitet u radu i program obuhvata vežbe i radionice za roditelje.

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

SERTIFIKAT

Na poslednjem, šestom modulu integrišemo stečena znanja i veštine. Deci postaje još jasnije kako mogu naučeno da primene i šta sve mogu da postignu sa ovim programom u svom svakodnevnom životu.

Svako dete po završenoj edukaciji, nakon testiranja dobija sertifikat o uspešno završenom treningu NLP za tinejdžere.

Za dobijanje sertifikata testiramo nivo znanja i veštine praktično i pismeno. Nakon toga svako dete i roditelj dobijaju  povratnu informaciju  o tome koliko je uspešno savladan program. Po završetku treninga i dalje pružamo podršku deci da stečena znanja i veštine nastave da primenjuju u praksi. Sve navedene teme se tokom edukacije opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da je potrebno  minimalno dodatno angažovanje pred sertifikaciju.

TRENING NLP ZA TINEJDŽERE JE NAMENJEN:

  • Mladima od 11 do 18 godina
  • Rad u malim grupama

ŠTA SVE DOBIJATE:

22 radionice za tinejdžere
5 termina vežbi
5 radionica za roditelje
Podršku u zatvorenoj grupi
Pisani materijal i radne listove
20% popusta na coaching sesije

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica

Iva Pavlović Pušica je osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za Mlade, profesionalni Coach specijalizovan za rad sa decom i mladima, NLP Master, Energetski psiholog, profesor. Iva je profesionalac sa devetnaestogodišnjim iskustvom u radu sa decom i mladima u formalnom i neformalnom obrazovanju. Autor je i realizator prvog NLP Treninga za decu i tinejdžere u Srbiji i prve NLP obuke za rad sa decom i tinejdžerima.

U toku radionica tinejdžeri su u interakciji sa Ivom, kao i sa ostalim polaznicima u grupi. Uz Ivinu podršku, praktično će uraditi i isprobati svaku vežbu individualno, ili u interakciji sa ostalim članovima grupe. Takođe, mogu da postavljaju pitanja, da podele svoja iskustva i zapažanja sa ostalima.

Datumi održavanja:

Grupa od 11 do 18 godina
Od 15. septembra 2024. do 16. marta 2025. svake nedelje od 13:30h do 15:30h

Grupa od 15 do 19 godina
Od 14. septembra 2024. do 15. marta 2025. svake subote od 10:30h do 12:30h

Moduli (od prvog do petog) traju po četiri nedelje i cena ovih modula iznosi 120 € (po modulu). Šesti modul traje dve nedelje i cena ovog modula iznosi 60 €.

Takođe, obezbedili smo i popust za više dece, kao i popust za uplate u celosti.

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem e-maila: office@nlpzamlade.rs

SREĆNI, ZADOVOLJNI SOBOM I SPREMNI ZA ŽIVOT U SVETU ODRASLIH!