EDUKACIJE

Edukativne radionice za decu i tinejdžere nastale su kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i mladima, stečenog znanja iz oblasti Neurolingvističkog programiranja (NLP-a), coaching-a, najnovijih saznanja iz psihologije, kao i odličnog poznavanja tehnika „superučenja“.

VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

Da poboljša svoje mentalne sposobnosti
Da aktivira svoj potencijal i talente
Da poveća samopouzdanje
Da upravlja svojim emocijama
Kako da uči brzo, kreativno i uspešno
Da sebe dovede u odlično stanje
Da komunicira samouvereno sa različitim tipovima ličnosti
Da pobedi stres i tremu
Da razvije unutrašnju motivaciju
Da poboljša koncentraciju
Da kreira viziju budućnosti i realizuje prave ciljeve
Kako da se bolje organizuje i planira
Da se lakše prilagođava promenama
Da promeni nekorisne navike i usvoji korisne
Da se oslobodni ograničavajućih uverenja i usvoji podržavajuća
Kako da bude srećno i zadovoljno sobom

I JOŠ PUNO TOGA!

NLP pomaže deci da razviju resurse koji su im potrebni da dostignu svoj puni potencijal!
Roditeljima i nastavnicima su takođe potrebna NLP znanja i veštine, kako bi na pravi način komunicirali sa decom i mladima i kako bi podsticali njihov razvoj.

ISKUSTVA SA RADIONICA:

aljosa-bojadzic
"NLP mi je mnogo pomogao da imam bolju koncentraciju tokom učenja, a i u komunikaciji sa ljudima. Prevazišao sam probleme sa tremom, a najviše mi je pomoglo oko bolje organizacije. NLP je stvarno odlično i zanimljivo iskustvo. "
Aljoša Bojadžić, 16 godina
dragana-pesic
"U svom završnom radu sam kroz nekoiko rečenica istakla i pomenula svoje zadovoljstvo vezano za samu edukaciju i tvoj rad sa decom i sa nama.Pored znanja koje sam dobila od tebe, pokretala me je vedrina duha i harizma kojom zračiš, kao i pozitivna energija cele grupe. I to je ono što sam dobila, a nisam očekivala, iako sada znam da je upravo to ono što mi je bilo potrebno. "
Dragana Pešić - diplomirani vaspitač i NLP trener za decu i tinejdžere
Ksenija-Kostic
"NLP mi je pomogao da naučim da planiram dan, da kreiram ciljeve, da ojačam svoje samopouzdanje, da savladam gradivo i učim na brži i efikasniji način. Od tehnika superučenja, omiljene su mi mape uma. Primenjujem i vežba za opuštanje u stresnim situacijama. "
Ksenija Kostić, 18 godina
anastasija-popovic
"Meni je NLP edukacija pomogla da promenim svoj život na bolje. Ja koristim NLP vežba u školi na odgovaranjima i kontrolnim zadacima da se smirim i skoncentrišem. Pravim dnevne planove i to mi pomaže da ne gubim vreme i ostavljam sve za poslednji momenat. Tapkanje mi isto pomaže da se kocentrišem u školi i na kontrolnom. Zahvalna sam na prilici da pohadjam NLP. "
Anastasia Popović, 12 godina
Rastko
"NLP edukacija je pozitivno uticala na mene i pomogla mi u učenju i kontrolisanju emocija. Vežbe primenjujem: tokom učenja, na utakmicama, kad se upoznajem sa nepoznatim ljudima. "
Rastko Dabović, 12 god
Vladimirka-Ilic-Baus
"Na NLP radionicama za tinejdžere rešila sam stvari koje su me strašno mučile. Povećala sam samopouzdanje i naučila da upravljam svojim emocijama. Sada znam kako da odgovorim ako me neko zadirkuje. Imam još više samopouzdanja da idem ka svom cilju. Spoznala sam sebe, stekla sam nove prijatelje i nove veštine.."
Vladimirka Ilić Baus, 12 godina
Lazar
" Malo koji alat nam omogućava da spoznamo sebe kao što je NLP. Dosta stvari radimo nehotice i bez dubljeg razmišljanja zašto su takve. Međutim, ko jednom zagrebe u svet NLP-a, preispituje sve svoje odluke i mišljenja i postaje najbolja verzija sebe. To se i meni dogodilo. "
Lazar Stanojković, Quality Engineer at Hutchinson Ruma
Jovana-Knežević
"NLP za mene predstavlja novi život. Naučila sam da šire posmatram svet, shvatim da mogu jedino sebe da promenim, kako lakše da učim, planiram svoje vreme. Takođe, naučila sam i vežbe za opuštanje koje su mi puno pomogle."
Jovana Knežević
Matija-G
NLP mi je dosta pomogao da naučim kako da bolje učim, da imam bolji odnos sa društvom, da upravljam emocijma. Najviše koristim mape uma, brzo čitanje, vežbe za super pamćenje, feedback, vežbe za jačanje samopouzdanja, opuštanje, upravljanje emocijama.
Matija Gačević, 12 godina
biljana-arsenijevic
"Draga Ivo, zahvalna sam što postoji tvoj program NLP za mlade i što ga baš osoba poput tebe kreira i vodi. Forma i sadržina tvog koncepta odaju dugogodišnju edukaciju i istraživanje na polju NLP koje začiniš i sa znanjima iz drugih oblasti. Zadivljena sam načinom na koji si mladima uprostila i približila tehnike i vještine NLP-a. "
Biljana Arsenijević - diplomirani pravnik

FOTOGRAFIJE SA NAŠIH RADIONICA: