1 новембра, 2017

Napredni trening NLP za tinejdžere – uživo preko Zoom-a

Otključajte svoj potencijal, oslobodite svoju urođenu kreativnost i ostvarite svoje snove!

Ukoliko želite da vaš tinejdžer usavrši svoje NLP veštine i tehnike superučenja, onda je ovaj trening pravi izbor za nju/ njega. Napredni Trening NLP za tinejdžere podrazumeva da je vaše dete već usvojilo osnovne NLP principe, veštine i tehnike superučenja i da je spremno da proširi svoja znanja, usvoji nove veštine, unapredi svoje sposobnosti i postane još uspešnije, srećnije i zadovoljnije.

Napredni Trening NLP za tinejdžere je drugi nivo NLP edukacije tokom kojeg se produbljuje sadržaj naučen na prvom nivou, obrađuju se i nove teme, postiže se dublje razumevanje i primena NLP metodologije i tehnika superučenja. Vaš tinejdžer će naučiti nove kreativne i zabavne metode za postizanje izuzetnih rezultata i željene promene u školi, sportu, međuljudskim odnosima i svakodnevnom životu.

Osim NLP metodologije na ovom treningu ćemo koristiti u radu kreativne i zabavne Points of You alate.

Šta je Points of You?
Ime Points of You u sebi nosi malu igru reči i dvostruko značenje. Kada na engleskom izgovaramo „Points of You“ (tačke/ delovi/ elementi tebe) to zvuči istovremeno i kao „Points of View“ (perspektive ili tačke gledišta). Ova dva značenja odražavaju i dva ključna elementa alata – bolje upoznavanje različitih delova sebe, kao i sagledavanje tema iz novih, drugačijih perspektiva. Rad sa Points of You alatima je pogodan za rad sa decom i mladima i pomaže im da prodube razumevanje situacije ili problema, da ih sagledaju iz više različitih perspektiva, da steknu nove uvide, otvore se za nove mogućnosti, prepoznaju šanse i osmisle korake koje je potrebno da preduzmu. U osnovi ove metodologije su asocijativne igre sa karticama na kojima su fotografije i reči koje mladima daju slobodu da oblikuju igru i kreativno pristupaju određenim temama u svom životu.

Fotografija koju koristimo u procesu rada podstiče našu kreativnu, intuitivnu (desnu) stranu mozga, dok se pomoću reči koje se nalaze na karticama aktivira naš analitički, logički um (leva strana mozga). Važno je istaći da većina ljudi – 85 posto više koristi levu, logičku stranu mozga. Integracijom obe strane mozga (pomoću Points of You alata), otvaraju nam se nove perspektive, mogućnosti i drugačiji pogled na svet, a deca uče brže, lakše, kreativnije i uspešnije.

ZAŠTO POHAĐATI?
Na Naprednom Treningu NLP za tinejdžere deca povezuju, proširuju i automatski koriste NLP tehnike i tehnike superučenja naučene na Osnovnom Treningu NLP za tinejdžere. Takođe, stiču i nova znanja, uče nove NLP veštine, tehnike superučenja i superpamćenja, razvijaju svoju kreativnost, svoje sposobnosti i potencijal. Ovaj program je osmišljen sa ciljem da podrži decu da prevaziđu svoja ograničenja i naprave pozitivne promene, da razviju veštine koje su im potrebne za lični i profesionalni uspeh u budućnosti, da kreiraju život svojih snova – na vreme.

Oslobađanje kreativnosti, integracija leve i desne strane mozga, nov pogled na svet i sopstveni život dodatni su benefiti ovog programa. Na zabavan način, kroz igru mladi postavljaju sebi bitna pitanja o svom životu, uče da sagledaju izazove iz nove perspektive, usvajaju nove načine razmišljanja, uče da usmere pažnju na ono što je za njih najznačajnije.

Ova edukacija će ih inspirisati i pokrenuti da unaprede svoj život u svim segmentima koji su njima važni.
Napredni Trening NLP za tinejdžere je ciklus edukativnih radionica koje se održavaju jedanput nedeljno tokom perioda od šest meseci (šest modula). Radionice su interaktivne i atmosfera na radionicama je zabavna, topla i podržavajuća. Na svakoj radionici deca dobijaju korisna učenja, konkretne, praktične tehnike i alate koje mogu primeniti odmah u svom svakodnevnom životu a koje mogu koristiti tokom čitavog života.

VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

 • Da razvije kreativno razmišljanje – efikasnije učenje, nove ideje, rešavanje problema
 • Da integriše viziju i ciljeve i pokrene se na akciju
 • Veštine prezentovanja i javni nastup
 • Da uspostavi odlične međuljudske odnose sa porodicom, prijateljima, odraslima
 • Kako da negativne emocije i destruktivno ponašanje zameni pozitivnim i konstruktivnim
 • Napredne tehnike za superučenje
 • Da upravlja stresom i konfliktima
 • Da bude u balansu
 • Kako da osvesti i promeni ograničavajuća uverenja
 • Kako da reši unutrašnje konflikte
 • Da bude istrajno u procesu promene
 • Da razvije fokus i samokontrolu
 • Kako da pronađe resurse i upotrebi ih tamo gde su najpotrebniji
 • Da inspiriše i pokrene druge
 • Da prepozna nove mogućnosti
 • Da sagleda sebe i druge iz različitih perspektiva
 • Da se oslobodi loših navika i usvoji nove zdrave navike, nove načine razmišljanja i ponašanja

NAPREDNI TRENING NLP ZA TINEJDŽERE – NEKE OD TEMA:

1. modul – PROGRAMIRAJTE SVOJ USPEH

2. modul – SUPERUČENJE I SUPERPAMĆENJE

3. modul – NAPREDNE VEŠTINE KOMUNIKACIJE

4. modul – BALANS I UPRAVLJANJE EMOCIJAMA

5. modul – JAVNI NASTUP I VEŠTINE PREZENTOVANJA

6. modul – STRATEGIJE USPEHA

INTEGRACIJA I SERTIFIKACIJA

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

SERTIFIKAT
Na poslednjem, šestom modulu integrišemo stečena znanja i veštine. Svako dete po završenoj edukaciji, nakon testiranja i prezentacije na određenu temu dobija sertifikat o uspešno završenom Naprednom Treningu NLP za tinejdžere. Za dobijanje sertifikata testiramo nivo znanja i veštine praktično i pismeno. Nakon toga svako dete i roditelj dobijaju  povratnu informaciju  o tome koliko je uspešno savladan program. Po završetku treninga i dalje pružamo podršku deci da stečena znanja i veštine nastave da primenjuju u praksi. Sve navedene teme se tokom edukacije opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da je potrebno  minimalno dodatno angažovanje pred
sertifikaciju.

NAPREDNI TRENING NLP ZA TINEJDŽERE JE NAMENJEN:

 • Mladima od 12 do 18 godina koji su uspešno završili prvi nivo edukacije
 • Rad u malim grupama

ŠTA SVE DOBIJATE:

 • 24 radionice za tinejdžere
 • 6 termina vežbi
 • 6 radionica za roditelje
 • 20% popusta na coaching sesije
 • Podršku u zatvorenoj grupi
 • Pisani materijal i radne listove

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica

DATUMI ODRŽAVANJA:

od 15.09. 2022. do 30.03.2023. svakog četvrtka od 20:00h – 22:00h

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem e-maila: office@nlpzamlade.rs

Moduli traju po četiri nedelje i redovna cena ovih modula iznosi  135 €  (po modulu).

Odobravamo vam popust za uplate do 19.08. ili do popune mesta. Cena sa popustom iznosi 110 € po modulu. Uplatom do 19.08. uštedećete 150 €.

Takođe, obezbedili smo i popust za više dece.