Trening NLP za decu

Srećno dete, srećan roditelj

Vaša deca sada imaju priliku, gde god da živite, da pohađaju naš autorski program NLP za decu iz udobnosti i sigurnosti svog doma –  Online uživo preko Zoom-a.

Saznajte kroz lično iskustvo zašto nam više hiljada zadovoljnih polaznika, već 10 godina, ukazuje poverenje i zašto se deca raduju svakoj radionici.

I roditeljima je potrebna podrška u podizanju srećnog, zadovoljnog i uspešnog deteta. Svako dete ima sposobnost da uči i razvija se i uz pomoć NLP- a može da nauči jednostavne tehnike pomoću kojih će razviti svoj puni potencijal i unaprediti sopstveni život.

 

 

Ukoliko želite da vaše dete bude uspešnije u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samopouzdanje, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za nju/ njega.

Trening NLP za decu je ciklus edukativnih radionica koje se održavaju svake nedelje online uživo preko Zoom-a, tokom perioda od pet meseci. Na zabavan način, interaktivno, kroz igru, praktične vežbe, crtanje, inspirativne priče, razmenu iskustava, interakciju sa drugarima iz grupe i brojne izazove deca uče jednostavne NLP tehnike, kao i određene tehnike super učenja.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Neuro Lingvističko Programiranje(NLP) je metodologija koja proučava način na koji izuzetno uspešni ljudi postižu sjajne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.

Deca su otvorena i spremna da uče. Ona upijaju nove ideje i spremna su da prigrle promene i nove izbore mnogo brže nego odrasli. Deca najbolje uče kada su srećna i zadovoljna, u dobrom emocionalnom stanju. NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.

VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

Da poboljša svoje mentalne sposobnosti
Da poveća samopouzdanje i samopoštovanje
Da upravlja sopstvenim emocijama
Da se oslobodi treme i strahova
Da uči brzo, lako,kreativno i uspešno
Da pravilno postavi i ostvari ciljeve
Da upravlja svojim raspoloženjem i ponašanjem
Da komunicira samouvereno i vešto sa različitim tipovima ličnosti
Da poboljša koncentraciju
Da se bolje organizuje i planira
Da se lakše prilagođava promenama
Da bude uspešno i zadovoljno sobom

I JOŠ PUNO TOGA!

Neka vaše dete spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

Naš cilj je da učenje učinimo zanimljivim iskustvom i ohrabrimo decu da stečena znanja i veštine odmah primene u školi, kod kuće, bilo gde u realnom životu.

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa decom, smatramo da je važno da postoji kontinuitet u radu i primeni veština i znanja stečenih na radionicama kako bi nove navike, nov način ponašanja i razmišljanja postali svakodnevna rutina.

Iz tog razloga smo i osmislili ovaj program za decu i roditelje.

Kako su roditelji najvažniji učitelji deteta, smatramo da je važno da se i oni uključe kako bismo na najbolji mogući način podržali decu zajedno. Zbog toga program obuhvata i radionice za roditelje koje organizujemo jedanput mesečno.

OVO SU NEKE OD TEMA TRENINGA NLP ZA DECU:

  1. modul – Jačanje samopouzdanja i upravljanje emocijama 
  2. modul – Mape uma za superučenje
  3. modul – Jačanje motivacije i kreiranje ciljeva
  4. modul – Vešine komunikacije
  5. modul – Integracija i sertifikacija

Za više informacija o ovim temama kliknite OVDE

SERTIFIKAT

Na poslednjem, petom modulu integrišemo stečena znanja i veštine. Deci postaje još jasnije kako mogu naučeno da primene i šta sve mogu da postignu sa ovim programom u svom svakodnevnom životu.

Svako dete po završenoj edukaciji, nakon testiranja dobija sertifikat o uspešno završenom treningu NLP za decu.

Za dobijanje sertifikata testiramo nivo znanja i veštine praktično i pismeno. Nakon toga svako dete i roditelj dobijaju povratnu informaciju  o tome koliko je uspešno savladan program. Po završetku treninga i dalje pružamo podršku deci da stečena znanja i veštine nastave da primenjuju u praksi. Sve navedene teme se tokom edukacije opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da je potrebno  minimalno dodatno angažovanje pred sertifikaciju.

TRENING JE NAMENJEN:

  • Deci od 7 – 11 godina
  • Rad u malim grupama

ŠTA SVE DOBIJATE:

20 radionica za decu
4 radionice za roditelje
4 termina vežbi
Podršku u zatvorenoj grupi
Pisani materijal i radne listove
20% popusta na coaching sesije

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica

Iva Pavlović Pušica je osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za Mlade, profesionalni Coach specijalizovan za rad sa decom i mladima, NLP Master, Energetski psiholog, profesor. Iva je profesionalac sa devetnaestogodišnjim iskustvom u radu sa decom i mladima u formalnom i neformalnom obrazovanju. Autor je i realizator prvog NLP Treninga za decu i tinejdžere u Srbiji i prve NLP obuke za rad sa decom i tinejdžerima.

U toku radionica deca su u interakciji sa Ivom, kao i sa ostalom decom iz grupe. Uz Ivinu podršku, praktično će uraditi i isprobati svaku vežbu individualno, ili u interakciji sa ostalim članovima grupe. Takođe, deca mogu da postavljaju pitanja, da podele svoja iskustva i zapažanja sa drugarima.

Datumi održavanja:

Od 15. septembra 2024. do 02. marta 2025. svake nedelje od 10:30h do 12:30h

Moduli traju po četiri nedelje i cena ovih modula iznosi 120 €  (po modulu). 

Takođe, obezbedili smo i popust za više dece, kao i dodatni popust za uplate u celosti.

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem e-maila: office@nlpzamlade.rs