USPEŠNO I KREATIVNO UČENJE UZ NLP

Ovaj trening nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva i znanja iz oblasti NLP-a i coachinga, najnovijih saznanja iz oblasti psihologije, kao i odličnog poznavanja tehnika super učenja. A pre svega, velike želje da pomognemo mladima da nauče kako da uče – brzo, lako, kreativno i uspešno. Da saznaju koje tehnike superučenja primenjuju natprosečno uspešni učenici i studenti.

Ukoliko želite da vaš tinejdžer bude uspešniji u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samouverenost, ili želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za nju/ njega.

Trening se sastoji od 5 dvodnevnih radionica, koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Tako da dete može da pohađa svih 5 radionica ili neke od njih, u zavisnosti od interesovanja i potreba.

Detaljnije o svakoj radionici možete pogledati ovde:

Radionica I – Jačanje motivacije i kreiranje ciljeva

Radionica II – Jačanje samopouzdanja i veštine komunikacije

Radionica III –
NLP i tehnike superučenja

Radionica IV –
Mape uma za superučenje

Radionica V – Upravljanje emocijama uz NLP

Naučite da učite brzo, lako, kreativno i uspešno! Neka učenje bude zabavno!

TRENING JE NAMENJEN:

  • Mladima od 11 – 18 godina
  • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
  • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica – profesor ekonomske grupe predmeta, profesionalni Coach i NLP Master, osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade.

Saznajte više o predstojećim treninzima.

Ukoliko je vaše dete mlađe od 11 god. preporučujemo naše radionice za decu od 7-11 god. ili individualni rad sa detetom (coaching).

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem mail-a:office@nlpzamlade.rs

Cena dvodnevnih radionica iznosi 55€. Ukoliko uplatite ceo trening cena svih deset radionica sa popustom iznosi 250€. Obezbedili smo i popust za više dece.

ŠTA SVE DOBIJATE:

10 radionica za tinejdžere
Podršku u zatvorenoj grupi
Pisani materijal i radne listove