10 фебруара, 2017

Uspešno i kreativno učenje uz NLP

Dragi roditelji,

kroz moje šesnaestogodišnje iskustvo u podučavanju mladih radila sam sa više od dve hiljade učenika i studenata i saradjivala sa više stotina roditelja u školi i privatnoj praksi. U svom svakodnevnom radu primenjujem NLP i coaching tehnike, veštine i znanja.

Ovaj trening nastao je 2013. godine kao rezultat mog iskustva, znanja iz oblasti NLP-a i coachinga, kao i odličnog poznavanja tehnika super učenja. A pre svega, velike želje da pomognem mladima da nauče kako da uče – brzo, lako, kreativno i uspešno. Da saznaju koje tehnike superučenja primenjuju natprosečno uspešni učenici i studenti.

NLP za tinejdžere

Ukoliko želite da vaš tinejdžer bude uspešniji u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samouverenost, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda je ovo pravi trening za njega/ nju.

Trening se sastoji od 5 dvodnevnih radionica, koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Tako da dete može da pohađa svih 5 radionica ili neke od njih, u zavisnosti od interesovanja i potreba.

Detaljnije o svakoj radionici možete pogledati ovde:

                

Naučite da učite brzo, lako, kreativno i uspešno! Neka učenje bude zabavno!

TRENING JE NAMENJEN:

  • Mladima od 11 – 18 godina
  • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
  • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica: Iva Pavlović Pušica – profesor ekonomske grupe predmeta, profesionalni Coach i NLP Master, osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade.

Saznajte više o predstojećim treninzima.

Ukoliko je vaše dete mlađe od 11 god. preporučujemo naše radionice za decu od 7-11 god. ili individualni rad sa detetom (coaching).

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem mail-a:office@nlpzamlade.rs

Cena dvodnevnih radionica iznosi 45€. Ukoliko uplatite ceo trening do 01. junacena svih pet radionica sa popustom iznosi 200€. Obezbedili smo i popust za više dece.

U cenu su uključene skripte, materijal za rad, lagani obrok i osveženje na pauzama.

Datumi održavanja radionica: 08. jun – 08. jul 2020. ponedeljkom i sredom od 18:00h – 20:30h

1. radionica – Jačanje motivacije i kreiranje ciljeva – 08. i 10. jun
2. radionica – Jačanje samopouzdanja i veštine komunikacije – 15. i 17. jun
3. radionica – NLP i tehnike superučenja – 22. i 24. jun
4. radionica – Mape uma za superučenje – 29. jun i 01. jul
5. radionica – Upravljanje emocijama uz NLP – 06. i 08. jul