31 јануара, 2017

O nama

 

Mi inspirišemo i podržavamo decu i mlade da ostvare svoje snove i savladaju izazove odrastanja. Uspeh i sreća se uče!

 

ZAŠTO BAŠ NLP ZA MLADE?

 • Mi smo prvi NLP trening centar za decu i mlade u Srbiji
 • Već 9 godina uspešno realizujemo NLP Treninge i radionice za decu i mlade
 • Od 2013 godine naše edukacije je pohađalo preko 2500 zadovoljnih polaznika
 • Naš autorski program “Trening NLP za decu i Trening NLP za tinejdžere” je prva edukacije te vrste za decu i mlade u Srbiji
 • Iva Pavlović Pušica je osnivač Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za Mlade, profesionalni Coach specijalizovan za rad sa decom i mladima, NLP Master, profesor. Iva je profesionalac sa sedamnaestogodišnjim iskustvom u radu sa decom i mladima u formalnom i neformalnom obrazovanju. Autor je i realizator prvog NLP Treninga za decu i tinejdžere u Srbiji.
 • Naš program obuhvata moćne NLP i coaching tehnike, najnovija saznanja iz psihologije i tehnike super učenja. Ujedno – sve ono što je potrebno jednom detetu i mladoj osobi kako bi savladala mnogobrojne izazove tokom odrastanja i unapredila svoj život u svim segmentima koji su važni.

Ukoliko želite da vaše dete bude uspešnije u školi, sportu, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima, da nauči da kreira i realizuje fascinantne ciljeve, ukoliko mu nedostaje motivacija i samopouzdanje, ukoliko želite da nauči kako da upravlja svojim vremenom i emocijama, onda su naše edukacije pravi izbor za vas.

 

Kada se odrasli upoznaju sa NLP-om, njihova uobičajena reakcija je: “ Da sam ovo znao/la ranije!”U današnjem složenom i takmičarski nastrojenom svetu, mladima su više nego ikada ranije potrebne veštine i resursi kako bi se zaštitili dok kreiraju život kakav žele. Pre svega potrebno je da otkruju šta je njima zaista važno, da nauče da uspostave mentalnu i emocionalnu ravnotežu i da nauče kako da ostvare zacrtane ciljeve. Za ovo ne postoji bolji “set alata” od Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP).

 

NEKI OD CILJEVA NAŠIH TRENINGA I RADIONICA:

 

Specifičan način podučavanja kroz priče, metafore, životne primere, praktične vežbe. Ono što mladi posebno vole na našim treninzima su grupne aktivnosti, rad u paru, razne igre, kvizovi, crtanje, brojni izazovi. Podstičemo ih da govore o određenim temama, da slobodno izraze svoje mišljenje uz uvažavanje njihovih vrednosti. Kroz pažljivo osmišljena pitanja, mladi se podstiču na kreativno razmišljanje i međusobnu razmenu ideja. Na dubljem nivou, često nesvesno oni razmišljaju o svojim kvalitetima i sposobnostima, otključavaju resurse iznutra. Razmišljaju o mogućnostima za uspeh iz različitih uglova. Počinju putovanje samospoznaje i uče kako da koriste svoj um da usvoje nove korisnije načine razmišljanja i poimanja sveta. Zahvaljujući NLP-u mladi brzo uočavaju nove mogućnosti i šanse za sebe. Uče brže i efikasnije.Oni prolaze kroz lično iskustvo, rade na željenoj promeni, uspostavljaju odnose uvažavanja i saradnje uz podršku i superviziju trenera. Treninzi i radionice se realizuju u energičnom i stimulativnom okruženju za učenje.

U cilju ostvarenja naše misije, gradimo jake veze sa roditeljima, školama, obrazovnim sistemom i društvom u celini.

 

Ja sam Iva Pavlović Pušica -Profesionalni Coach i NLP Master (Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP i ECA – Evropske Asocijacije za Coaching). Edukovala sam se i usavršavala kod najpriznatijih NLP stučnjaka kao što su Slavica Squire, zatim Charles Faulkner – USA, Bernd Isert – Nemačka, Stephen Gilligan, Ph.D – USA, Dr Lea Imširagić, Dr John Demartini – USA…

Profesor sam ekonomske grupe predmeta sa višegodišnjim iskustvom u primeni nlp tehnika, veština i znanja u podučavanju i vaspitanju mladih. Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru marketing. Osnivač sam Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade.  Majka sam dvoje dece.

Edukovala sam se i usavršavala iz sledećih oblasti: Menadžment znanja i razvoj ličnih sposobnosti u srednjim školama; Motivisanje profesora i učenika u cilju unapređenja obrazovnog procesa u srednjim školama; Metode, postupci i tehnike prevazilaženja konflikata u procesu obrazovanja; Komunikacija u nastavnom procesu i u odnosu sa partnerima srednjih škola; Kako raditi sa roditeljima?; Dostignuća mladih u Srbiji (Junior Achievement Serbia); Energetska psihologija, Creativity inspires both teachers and students; Influental Presentation; Coaching Unlimited, Points of You, Generative Coaching…

Kroz moje sedamnaestogodišnje iskustvo u podučavanju mladih radila sam sa više od dve i po hiljade učenika i studenata i saradjivala sa više stotina roditelja u školi i privatnoj praksi. U svom svakodnevnom radu primenjujem NLP i coaching tehnike, veštine i znanja, kao i tehnike superučenja. Autor sam i realizator prve NLP edukacije za rad sa decom i tinejdžerima u Srbiji, prvog NLP Treninga za decu i tinejdžere, kao i mnogobrojnih tematskih radionica za decu, tinejdžere, studente, nastavnike i roditelje. Kao Profesionalni Coach nastojim da kroz individualan rad podržim i inspirišem klijenta da razvije svoje resurse i sposobnosti i postane najbolja verzija sebe. Verujem da svako poseduje ogroman potencijal za rast i razvoj. S obzirom na neverovatne mogućnosti koje NLP nudi, verujem da bi trebalo da se izučava u školama.

Roditeljima i nastavnicima su takođe potrebna NLP znanja i veštine, kako bi na pravi način komunicirali sa decom i mladima i kako bi podsticali njihov razvoj.

 

Podržimo mlade da savladaju izazove koje nosi period odrastanja i kreiraju život kakav žele!

FOTOGRAFIJE SA NAŠIH RADIONICA I TRENINGA:

 

PRIJATELJI I SARADNICI

 • Slavica Squire Institut – NLP trening za tinejdžere, Trening “Uspešno i kreativno učenje uz NLP”, jednodnevne radionice za decu i mlade
 • Dostignuća mladih u Srbiji (Junior Achievement Serbia) – Alumni konferencija – “Kreiraj svoju budućnost”, Konferencija za nastavnike – “NLP komunikacioni model“
 • Mixer Festival Obrazovanja – “Uspešno i kreativno učenje uz NLP”
 • Ekonomski fakultet u Beogradu – studentska organizacija SPEKOF – “Kreiraj svoju budućnost”
 • Studentska organizacija AIESEC – „Kako podstaći preduzetništvo?“
 • Curriculum Vitae Centar – NLP trening za tinejdžere, Trening “Uspešno i kreativno učenje uz NLP”, jednodnevne radionice za decu i mlade

Centar za edukaciju i lični razvoj mladih je otvoren za saradnju. Pozivamo sve koji imaju znanja i iskustva i žele da podrže mlade i njihove roditelje kroz organizovane radionice, edukacije ili individualan rad da nam se pridruže.