Upravljanje emocijama uz NLP – radionice za decu

“U najboljem slučaju IQ predstavlja svega oko 20 odsto činilaca životnog uspeha, što ostavlja 80 procenata za druge uticaje: uticaje koji se jednim imenom mogu nazvati emocionalnom inteligencijom”.

Daniel Goleman

Zašto je važno da deca razviju emocionalnu inteligenciju i nauče da upravljaju emocijama?

Emocionalna inteligencija ima ključnu ulogu u našem životu, ona je preduslov za uspeh i sreću u savremenom društvu. Ona utiče na raspoloženje, donošenje ispravnih odluka, motivaciju, stabilnost, uravnoteženost, snalažljivost, prilagodljivost, zdravlje i dobre međuljudske odnose.

Važno je istaći značaj upravljanja emocijama za uspeh u školi. Čak i najbolji učenici mogu izgubiti fokus kada se suočavaju sa negativnim i neželjenim emocijama.

VAŠE DETE ĆE NAUČITI:

     

       

       

Trening Upravljanje emocijama uz NLP se sastoji od dve edukativne radionice koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Deca na zabavan način uče moćne NLP tehnike za upravljanje emocijama, kao i kako da dovedu sebe u pozitivno, resursno stanje – kroz praktične vežbe, inspirativne priče, crtanje, razmenu iskustava i druženje.
NLP tehnike i vežbe su jednostavne i lake za upotrebu i mogu da se primene svuda – u školi, kod kuće, u sportu, bilo gde u svakodnevnom životu.

Kako NLP tehnike pomažu deci?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je metodologija koja proučava način na koji uspešni ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude veštinama, tehnikama i obrascima ponašanja i razmišljanja koje primenjuju najuspešniji.
Zahvaljujući svojim metodama vodi decu do moćnih, pozitivnih i kreativnih stanja svesti čineći da veruju u sebe i svoj uspeh na bilo kom polju.

NLP predstavlja efikasan model za kreiranje pozitivnih promena u stepenu motivacije i emocionalnom stanju deteta.
Neka vaše dete spremno dočeka nove izazove koje nosi period odrastanja!

RADIONICE SU NAMENJENE:

  • Deci od 7 do 11 godina
  • U energičnom i stimulativnom okruženju za učenje
  • Rad u malim grupama

Autor i realizator radionica:

Iva Pavlović Pušica – profesionalni Coach i NLP Master (Evropske Asocijacije za Coachig – ECA i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANL), profesor, diplomirani ekonomista i vlasnik Centra za edukaciju i lični razvoj NLP za mlade.

Profesor sa dugogodišnjim iskustvom u primeni nlp tehnika, veština i znanja u podučavanju i vaspitanju dece i mladih.

“Ono što ne prestaje da me iznenađuje je koliko brzo NLP tehnike i alati mogu pomoći da se povrati ravnoteža i osnaže deca da promene destruktivno ponašanje i negativnost, u pozitivno i konstruktivno ponašanje. Deca uče kako da kontrolišu nasilne ispade i druga emotivna stanja, kao i kako da ostanu smirena i razviju pozitivne misli i emocije.”

Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj mesta je ograničen. Putem telefona: 062/281-746 Ili putem mail-a: office@nlpzamlade.rs

Više o našim radionicama za decu možete saznati OVDE

Cena učešća na radionici iznosi 2500 RSD. Ukoliko uplatite obe radionice do 25.07. cena sa popustom iznosi 4000 dinara.

U cenu su uključene skripte, materijal za rad i osveženje na pauzama.

Datumi održavanja radionice:

15.08. 2019. od 18:30h – 20:30h

29.08. 2019. od 18:30h – 20:30h

Dobro došli!